Kuva: Shutterstock

"Halusin seksiä" - Marja Kihlström kertoo avoimesti, millaisia ajatuksia kävi läpi elämän muuttuessa

25.02.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Himocast-podcastissa Marja Kihlström sanoo, että vanhemmat saattavat pelätä, löytyykö heille enää omaa aikaa, kun perhe kasvaa.

Himocast-podcastin uusimmassa jaksossa pohditaan vauvabuumia, sillä korona-aikana Suomessa on syntynyt enemmän lapsia kuin vuosiin.  Podcastin juontajat Jenni Janakka ja Chike Ohanwe saavat jaksossa vieraakseen erityistason seksuaaliterapeutin Marja Kihlströmin

- Kun on etätyövaihe, ja tasa-arvoinen vanhemmuus on kasvanut vuosi vuodelta, niin homma voi toimia aika hyvinkin normaalissa arjessa, Kihlström pohtii, kun kolmikko puhuu nykypäivän vanhemmuudesta.

Kihlström myös sanoo, että vauva muuttaa arkea valtavasti, ja vanhemmat saattavat pelätä, löytyykö heille enää omaa aikaa.  

- Neuvoja saadaan valtavasti kaikista asioista, mutta kukaan ei opeta sitä, miten vanhempien välisessä suhteessa ja seksuaalisuudessa pitäisi toimia. Siinä itse ainakin yritän auttaa. 

Kihlström myös muistuttaa ohjelmassa, että parisuhde vaatii valtavasti töitä eikä rakkaus pysy elämässä läsnä automaattisesti. 

- Täytyy tehdä töitä ja välillä pohtia, kuka minä olen ja mitä minä haluan, Kihlström sanoo. 

Kihlström tuli ensimmäista kertaa äidiksi hieman yli 20-vuotiaana

Kihlström sai ensimmäisen lapsen yksin 22-vuotiaana. Nainen muistaa edelleenkin, millaisia vaikeuksia hänellä oli nuorena äitinä.

- Kävin läpi sen, että halusin seksiä, mutta ei minulla ollut kumppania. Voitte kuvitella, millaista on yrittää etsiä seksiä samalla kun on pieni vauva kotona, Kihlström kertoo. 

Yksi ohje, jonka Kihlström sai tuolloin sukulaiseltaan, saa sekä juontajat että seksuaaliterapeutin nauramaan jakson aikana. 

- Isoäidin serkku antoi parhaan ohjeen. "Hyvä, että pistit ukon pihalle, sillä itse odotin aivan liian kauan, että ukko kuolee", hän sanoi minulle, Kihlström nauraa.

Voit kuunnella podcastin alta tai suoraan Podplaysta. Podcastissa muun muassa pohditaan sitä, millaisia ajatuksia on hyvä käydä läpi ennen kuin haluaa lapsia.

Lue myös: Jenni Janakka Luokkakokous-seksikohtauksestaan Jaajo Linnonmaan kanssa: "Sanoin, että kosket mihin kosket"

Lue myös: Siivoamalla enemmän seksiä - radiojuontaja kertoo, miten lapsiperhearjessa seksielämän saa toimimaan

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat