Kuva: Heidi Strengell / AOP /Timo Korhonen

Jenni Janakka Luokkakokous-seksikohtauksestaan Jaajo Linnonmaan kanssa: "Sanoin, että kosket mihin kosket"

19.02.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Jenni Janakka kertoo Himocast-podcastissa, että seksikohtauksen kuvaaminen oli helppoa hyvän kommunikaation ansiosta.

Uusimmassa Himocast-podcastin jaksossa käsitellään elokuvien seksikohtauksia. Seksiin monilta eri kanteilta paneutuvan podcastin vetäjät Jenni Janakka ja Chike Ohanwe kertovat omista kokemuksistaan seksikohtauksien kuvaamisesta, sillä molemmat ovat työskennelleet näyttelijöinä ja kuvanneet myös intiimikohtauksia. Vieraana jaksossa on näyttelijä ja läheisyyskoreografi Sara-Maria Heinonen.

Janakka kertoo myönteisestä seksikohtauskokemuksestaan Luokkakokous-elokuvan kuvauksista. Janakka esiintyy heti elokuvan alussa seksikohtauksessa yhden pääosanäyttelijän Jaajo Linnonmaan kanssa. Kohtaus sijoittuu Tavastian backstagelle. Kyseinen ensimmäinen Luokkakokous-elokuva tuli ensi-iltaan vuonna 2015.

Janakka lähettää podcastissa lämpimät terveiset sekä Linnonmaalle että elokuvan ohjanneelle Taneli Mustoselle. Hän kertoo lähestyneensä Mustosta erikseen vielä sen jälkeen, kun elokuvien seksikohtaukset olivat nousseet entistä kriittisempään tarkasteluun #MeToo-keskustelun myötä.

- Laitoin Tanelille saman tien viestiä, että tekemämme seksikohtaus oli tosi fiksusti tehty, Janakka kertoo.

Janakka muistelee, että samalla kun valoja vielä säädettiin seksikohtauksen kuvaamista varten, he katsoivat Linnonmaan ja Mustosen kanssa monitoreilta, miten kohtaukseen kannattaa asemoitua. Kolmikko puhui läpi, missä ja miten kaikki tapahtuu.

- Meillä kolmella oli hirveän hyvä ja rento keskustelu. Sanoin Jaajolle, että tässä on minun kehoni ja että älä stressaa. Kosket mihin kosket, Janakka sanoo.

Hän sanoo, että kommunikaatio toimi sekä Linnonmaan että ohjaajan kanssa koko ajan hyvin. Kohtauksen kuvaamisen lomassa Janakka ja Linnonmaa juttelivat myös muista päivän kuulumisistaan, sillä Janakka muistuttaa, että elokuvan kuvauksissa suuri osa näyttelijän työtä on odottelua.

Jaksossa kuullaan myös muun muassa, mitä Heinosen työ läheisyyskoreografina pitää sisällään ja mitkä ovat olleet kullekin mieleenpainuvimpia seksikohtauksia katsojina. Koko jakson voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Lue myös: Siivoamalla enemmän seksiä - radiojuontaja kertoo, miten lapsiperhearjessa seksielämän saa toimimaan

Lue myös: Mikä on täydellinen keskustelunavaus Tinderissä? Seksipodcastin vetäjät kertovat

Voice.fi ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat