Kuva: Senja Rapila

Rap-artisti Juno päätti käydä kesken jääneet opintonsa loppuun - valmistuu pian uuteen ammattiin

27.04.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vuodet musiikin parissa saivat artistin jättämään koulut kesken. Nyt hän on päättänyt saada itselleen ammatin.

Rap-artisti Juno, 35, on pitkän uran tehnyt muusikko, jonka ura on alkanut jo 2000-luvun alkupuoliskolla. Räppäri vieraili juontaja Kimmo Sainion, 43, juontamassa Sainio Show -podcastissa puhumassa niin urastaan kuin elämästään.

Junon ura musiikin parissa sai artistin jättämään taannoin koulut kesken, mutta koronan myötä hän on päättänyt saattaa kesken jääneet opintonsa loppuun. Artistin mukaan keikkailu on iso tulonlähde, eikä viime vuosina se ole ollut juurikaan mahdollista, sillä pandemian myötä keikat ovat jääneet.

- Käyn kokkikoulun loppuun, räppäri avaa tämänhetkisiä kuulumisiaan. Hän kertoo, että suoritettavana olisi enää muutamia kursseja, jonka jälkeen hän valmistuisi.

- Tajusin jossain vaiheessa, kun katsoin uutisia, että tämä ei ehkä lopu ensi viikolla, Juno kertoo ajatuksistaan.

Nyt artistilla onkin ollut aikaa panostaa opintoihinsa.

- Kun aloitin, niin en ollut vielä tunnettu musiikintekijä. Sain kuitenkin jatkettua siitä mihin jäin, näin todella paljon myöhemmin, Juno pohtii jaksossa.

Artisti kertoo innostuksen ruokaan syntyneen omasta perheestään. Hän kertoo isovanhempiensa olleen intohimoisia ruoanlaittajia ja juhlien järjestäjiä. Junon mukaan perhekeskeiset juhlat ovatkin lähellä hänen sydäntään. Hän vitsaileekin päätyneensä alalle, sillä jonkunhan juhliin on ruoat tehtävä.

- Tavoitteena olisi opiskella keittiömestariksi saakka, artisti toteaa. Juno kuitenkin myöntää, ettei hänellä ole halua työskennellä keittiömestarina, mutta siitä huolimatta alan opiskelu kiinnostaa.

Jaksossa Juno kertoo lisäksi elämästään kuuden lapsen isänä sekä varsin myöhäisestä herätyksestään matkapuhelimien maailmaan.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Ilkka Alangon äidin ikkunasta työnnettiin valokuva - "Tämä on Ilkan lapsi"

Lue myös: Ohjaaja Taneli Mustonen sai yllättävän puhelun Hollywood-tähdeltä - 'Haluan tehdä tämän elokuvan!'

Lue myös: Nuori suomalaisartisti otti ohjat omiin käsiinsä - sinnikkyys palkittiin levytyssopimuksella

Voice.fi, Podplay ja Ysäri ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat