Kuva: AOP / Tomi Natri

Sini Sabotage katsoi vanhoja Idols-tuomarointipätkiään ja teki hauskan huomion - 'Olin pihalla kaikesta'

25.09.2022 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sini Sabotage toimi tuomarina Idolsissa vuonna 2013.

Räppäri Sini Sabotage ja tv:stä tuttu Sergey Hilman vetävät yhdessä Cheers to Ugly Me -podcastia. Neljännessä jaksossa kaksikko paneutuu kokemuksiinsa tosi-tv-ohjelmien tekemisestä. Sini Sabotage, oikealta nimeltään Sini-Maria Makkonen, on ollut mukana useammassakin reality-sarjassa.

Uransa alussa nainen halusi näyttäytyä tv:ssä vain musiikkiasioiden kautta, ja hän toimi vuonna 2013 Idols-ohjelman tuomarina. Sittemmin hän on laajentanut musiikkiin keskittyvän tv-viihteen ulkopuolelle. Hänet on nähty sarjoissa Iholla, Olen julkkis… Päästäkää minut pois ja Sometähtien sinkkuelämää.

Idolsia Sini Sabotage muistelee suurella lämmöllä.

- Kannan sitä kokemusta edelleen hartaasti mukanani. Se on minulle tosi rakas, upea ja iso kokemus, Sini sanoo podcastissa.

Idolsin aikoihin Sini Sabotage oli vasta tehnyt läpimurtonsa. Hän muistelee, että hänen ensisinglensä Levikset repee julkaistiin huhtikuussa ja jo kesällä hän istui Idols-tuomarin penkissä. Sini kertoo hiljattain katsoneensa vanhoja Idols-jaksoja verestääkseen muistoja. Hän teki huomion, josta kertoo huvittuneena podcastissa.

- Siitä huomaa, kuinka olen vielä tosi pihalla kaikesta ja sitten siinä pitäisi ohjata muita. Olin itsekin hirveän hullunmyllyn keskellä, Sini Sabotage sanoo.

Naisen tuomarikollegoina olivat The Rasmuksen Lauri Ylönen, Idols-konkari Jone Nikula ja The 69 Eyes -yhtyeen Jussi 69. Sini Sabotage kertoo ihmetelleensä itsekin, miten oli päässyt tällaiseen kokeneeseen seuraan tuomaroimaan.

Jussi 69 (vas.), Sini Sabotage, Lauri Ylönen ja Jone Nikula tuomaroivat vuoden 2013 Idols-kaudella. (kuva: AOP / Timo Korhonen)

Idolsin kyseisellä kaudella kilpailivat myöhemmin valtavaan suosioon nousseet Alma ja Erika Vikman. Sini Sabotage otti Alman suojatikseen kauden jälkeen ja oli näin ollen omalta osaltaan tukemassa artistin ensimmäisiä askeleita kohti menestystä. Sini muistaa vieläkin hyvin ensikohtaamisensa Alman kanssa Idolsissa. Helsingin koelauluissa oli takana pitkä päivä ja keskinkertaisia laulajia oli tullut ja mennyt. Alma oli yksi päivän viimeisiä laulajia ja Sini toivoi tämän onnistuvan.

- Kun hän käveli siihen pillerin päälle ja oikein kiekaisi, minulla menivät kylmät väreet. Ajattelin, että luojan kiitos täällä on tuollainen esiintyjä, että tästä saadaan kunnon kisa aikaiseksi, Sini Sabotage sanoo.

Podcast-jakson voit kuunnella alta tai Podplaysta. Jaksossa Sini Sabotage kertoo myös muista tosi-tv-kokemuksistaan ja kaksikko antaa vinkkinsä tosi-tv-osallistumisesta haaveileville.

Lue myös: Artistit haluavat takatiloihin mitä kummallisempia asioita - Sini Sabotage paljastaa oman vaatimuslistansa

Lue myös: Sini Sabotage ja Sergey Hilman raottavat yksityisyyttään podcastissaan: "Tämä on paras väylä sille"

Voice.fi, Radio Nova ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat