Kuva: AOP

Näyttelijä Kalle Lamberg paljastaa: kieltäytyi unelmaroolista Putous-ohjelmassa

06.10.2022 07:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Kalle Lamberg haaveili pitkään pääsevänsä näyttelemään suosittuun Putous-ohjelmaan. Kun mahdollisuus avautui, oli kuitenkin liian myöhäistä.

Näyttelijä Kalle Lamberg, 35, tunnetaan erityisesti rooleistaan suomalaisissa komediasarjoissa ja -ohjelmissa. Hänet on nähty muun muassa Saturday Night Live -ohjelmassa, Possessa sekä Onnelassa.

Lamberg kertoo Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa toivoneensa yhtä roolia hyvin paljon. Hän olisi toivonut pääsevänsä näyttelemään lauantai-illan suositussa kokoperheen ohjelmassa Putouksessa. Näyttelijä kertoo hakeneensa useita kertoja näyttelijäksi viihdeohjelmaan, mutta kerta toisensa jälkeen rooli meni sivu suun.

- Silloin siinä tuntui siltä, että nyt se meni jollekin muulle, vaikka se olisi kuulunut minulle, Lamberg toteaa podcastissa.

- Se aika suora palaute oli, että 'oli taitava koekuvauksissa, mutta emme voi ottaa, koska kansa ei tiedä kuka olet', näyttelijä kertoo Putous-ohjelman koekuvauksista saamastaan palautteesta.

Hän kuitenkin paljastaa jaksossa, että lopulta tilaisuus olisi kuitenkin auennut liittyä suosikkiohjelman näyttelijäkaartiin.

- En tiedä saisinko sanoa tätä, mutta menköön nyt, Lamberg naurahtaa.

- Minullahan olisi Saturday Night Liven jälkeen ollut mahdollisuus, mutta silloin se juna oli jo mennyt, näyttelijä pohtii.

Hän kertoo uransa olleen mahdollisuuden auettua siinä pisteessä, ettei hän nähnyt enää järkeväksi ottaa osaa Putoukseen.

- Ajattelin, että naamani kuluu ihan saman tien, ja minut leimataan siihen, että teen vain sellaista sketsihahmo-tyyppistä meininkiä, hän jatkaa.

Muutakin kuin näyttelijä

Lamberg kertoo olleensa tyytyväinen valintaansa kieltäytyä aiemmasta unelmaroolistaan Putouksessa. Hän toteaa päässeensä tekemään urallaan monipuolisesti erilaisia näyttelijärooleja, ja hän on työskennellyt urallaan myös ohjaajana sekä käsikirjoittajana.

Lamberg työskentelee tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin palveluksessa, ja hän kiitteleekin tuotantoyhtiön mahdollistaneen hänelle monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia.

- Olen päässyt käsikirjoittamaan ja ohjaamaan produktioita, ja sen lisäksi vielä esiintymään, hän toteaa.

Tällä hetkellä Lamberg nähdään viihdeohjelma Possen vakiojuontajana. Näyttelijä kertoo jaksossa nimenomaan Possen olevan hänen mieluisin työtehtävänsä.

- Possen tekeminen on tietyllä tapaa sitä parasta tekemistä, sillä se tehdään suorana lähetyksenä. Siinä voi olla asiaa, siinä on haastatteluja ja siellä saa tehdä sketsejä, siellä saa hölmöillä, tehdä pelejä, koko ajan luoda uutta. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan, Lamberg luettelee.

Lamberg kertoo jaksossa myös uudesta asuinpaikastaan ja talostaan, jonka he hankkivat hiljattain puolisonsa Marian kanssa.

Voit kuunnella jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Susanna Juntunen on elänyt vuosia kohdunkaulansyövän kanssa - kaksosraskaus päättyi lasten menettämiseen

Lue myös: Johanna Harlinin synnytys päädyttiin käynnistämään - "Siihen oli muutama pieni syy"

Lue myös: Sami Uotilan ja hänen puolisonsa ikäero herättää tunteita - 'Ollaan kiikuttamassa saunan taakse'

Voice.fi, Radio Nova, iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat