Kuva: Laura Kiuru

Rosanna Kulju kommentoi suhdestatustaan - "Vietän aikaa yhden henkilön kanssa"

30.11.2022 06:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kuljun Instagram-sivulla vilahtanut henkilö sai monet toimittajat ympäri Suomen kiinnostumaan podcastaajan suhdestatuksesta. Nyt Kulju kommentoi asiaa Pimppiheimo-podcastissa.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja podcastaaja Rosanna Kulju kertoo uudessa Pimppiheimo-podcastin jaksossa, että monet toimittajat ovat soitelleet hänelle erään somejulkaisun vuoksi. 

- Yhdestä Instagram-stoorista tuli vähän ylimitoitettu juttu. Toimittajat ovat soitelleet ja pommittaneet viesteillä. Olin myös kipeänä ja vastasin silloin puhelimeen. Yksi toimittaja teki sitten uutisen siitä, että en kommentoinut asiaa, Kulju pohjustaa.

Kuljulta on udeltu, että seurusteleeko hän. 

- Yhteisesti haluan sanoa, suhdestatukseni ei ole muuttunut. Vietän aikaa yhden henkilön kanssa ja viihdyn hänen kanssaan ja se on kaikki, mitä haluan sanoa. Hän on yksityishenkilö enkä aio häntä sen enempää esitellä. Jos tämä henkilö nyt somessani vilahtaa, niin ei se mikään mullistava asia ole, Kulju sanoo.

- Minulla ei ole kiire mihinkään ja kaikki on hyvin juuri nyt ja juuri näin. En salaile mitään, mutta en ajatellut esitellä asiaa sen enempää, koska en vielä tiedä, mitä tämä oikein on, Kulju jatkaa. 

Pimppiheimo-podcastin toinen osapuoli Piritta Hagman ymmärtää Kuljua täysin. 

- Kun yritin deittailla, niin huomasin, että se on haastavaa minulle. Olen heti tunteella mukana ja en tajua, että pitäisi montaa ihmistä tapailla samaan aikaan. Tajuan, että kiinnostusta voi olla, mutta se pitää ymmärtää, että jos ei halua kommentoida, niin ei halua kommentoida, Hagman sanoo.

Kuuntele koko jakso suoraan Podplaysta. 

Lue myös: Rosanna Kulju kertoo huvittavasta selkkauksestaan seksilelujen suhteen - "Ei v*ttu ihan oikeasti"

Lue myös: Rosanna Kulju ja Piritta Hagman paljastavat Pimppiheimo-podcastissa ihannekumppaniensa piirteet

Kilpailut

Uusimmat