Kuva: AOP

Robbie Williamsilta karuja sanoja elämänsä isoimmasta pettymyksestä: 'Se ei korjannutkaan minua'

22.02.2023 21:15 - Iiro Myllymäki

Pian Suomessa konsertoiva supertähti sanoo erikoishaastattelussa suorat sanat julkisuuden todellisesta luonteesta.

Pian Suomeen saapuva brittitähti Robbie Williams, 49, on tehnyt mittavan musiikkiuran ensin Take That -poikabändissä ja sittemmin soolourallaan. Radio Novan Iltapäivän juontaja Suvi Hartlin pääsi haastattelemaan Williamsia tämän Suomen-keikan kynnyksellä ja kysyi mieheltä muun muassa tämän elämän isoimmasta pettymyksestä.

Williams kertoo, että isoin pettymys liittyy julkisuuden todelliseen, raadolliseen luonteeseen.

- Sinulla on kuva siitä, mitä julkisuus on, mitä se voi tehdä sinulle, mitä se saa sinut tuntemaan ja miten upeaa se varmasti on. Isoin pettymys on, kun tajuaa, mitä julkisuus todella on, Williams sanoo.

Hänen kokemuksensa mukaan julkisuus ei tee hyvää, vaan se eristää ihmisen muista.

- Se vie pois laumasta ja tekee haavoittuvaiseksi ja eristäytyneeksi. On epämukavaa tulla tuijotetuksi jatkuvasti. Ihmiset haluavat ottaa asioita sinulta ja käyttää sinua saadakseen rahallista hyötyä hyökkäämällä sinua kohti jokaisena mahdollisena hetkenä, Williams sanoo.

Mies joutui tajuamaan kantapään kautta, että julkisuus ei korjaa mitään, vaan päinvastoin.

- Isoin pettymys on se, että tämä ei korjannutkaan minua, vaan vain pahensi asioita.

Williams on uransa aikana ollut avoin kokemistaan päihde- ja mielenterveysongelmista. Näitä aiheita käsitellään myös miehen elämästä tehtävässä Netflix-dokumenttisarjassa, jonka on määrä tulla julki myöhemmin tänä vuonna.

Julkisessa ammatissa on toki ollut myös kääntöpuoli.

- Toisaalta menestys tuntuu upealta, Williams toteaa.

Pitkän menestyksen hedelmistä viihdyttäjä pääsee nauttimaan 5. maaliskuuta keikallaan Tampereen Nokia Arenalla. Mies saapuu Suomeen XXV-kiertueellaan, joka juhlistaa miehen nyt jo yli 25-vuotista soolouraa. Williams konsertoi Suomessa myös ensi kesänä, kun hän saapuu Pori Jazz -festivaalille 15. heinäkuuta.

Radio Novan Kahvihuone -podcastissa julkaistussa haastattelussa Williams kertoo myös muun muassa, mitä hän kaipaa Take That -ajoiltaan ja mitä hän on mieltä sosiaalisesta mediasta. Haastattelun pääsee kuuntelemaan alta tai Podplaysta.

Lue myös: Kun yksi keikka ei riitä - Robbie Williamsille ensi vuonna myös festariesiintyminen Suomeen

Lue myös: Naisfani vilautti Robbie Williamsille keikalla - tähdeltä huvittava reaktio

Voice.fi, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat