Kuva: AOP

Robbie Williamsin tuleva Netflix-dokumenttisarja on täynnä "seksiä, huumeita ja mielisairautta"

04.10.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Laulaja lupaa, ettei aio peitellä mitään ensi vuonna julkaistavassa sarjassa.

Netflixissä julkaistaan vuonna 2023 dokumenttisarja laulaja Robbie Williamsista, 48. Brittitähti on nyt kertonut, mitä sarjalta on lupa odottaa.

Williams kertoo uusiseelantilaisen radiokanavan Newstalk ZB:n haastattelussa, ettei aio peitellä sarjassa mitään.

- Se on täynnä seksiä, huumeita ja mielisairautta, Williams tiivistää.

Mies kertoo, että kuvauksia ei ole vielä aloitettu. Hän kuitenkin uumoilee, että aikoo antaa tekijöille jopa liikaa informaatiota omasta elämästään.

- Tekijät ovat onnekkaita siinä, että haluan paljastaa itseni enemmän kuin muut haluavat paljastaa itsensä. Suurin osa ihmisistä haluaa antaa siistityn kuvan itsestään, koska heitä pelottaa paljastaa liikaa todellisesta itsestään, Williams sanoo.

Laulaja tosin uskoo, ettei anna lastensa olla osa sarjaa. Williamsilla on neljä lasta. Sen sijaan laulajan vaimo Ayda Field on mukana sarjassa.

Netflix on aiemmin tiedottanut, että sarja käsittelee Williamsin koko 30-vuotisen uran käänteet huippuineen ja laskuineen. Mukana on materiaalia Take That -poikabändiajoilta, ja sarjassa käsitellään myös Williamsin taistelua päihderiippuvuuden kanssa. Sarjassa nähdään sekä arkistomateriaalia että Williamsin tuoreita haastattelupätkiä. Sarjalle ei ole vielä annettu nimeä.

Williams juhlistaa parhaillaan 25 vuotta kestänyttä soolouraansa. Hän julkaisi syyskuussa XXV-nimisen albumin, jolla kuullaan uudelleen sovitettuja versioita miehen suurimmista hiteistä. Laulaja on lähdössä albumin tiimoilta kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen. Williams konsertoi Tampereella Nokia Arenalla 5. maaliskuuta.

Lue myös: Supertähti Robbie Williams saapuu Suomeen

Lue myös: Robbie Williams kääri sievoisen voittosumman - myi kartanonsa räppärille

Lähteet: The Sun, Netflix

Kilpailut

Uusimmat