Kuva: Emilia Vainionpää

Deittiohjelmakonkari Eetu Pakkanen hyppäsi mukaan ainutlaatuiseen realityyn - paljastaa, millainen kokemus oli

15.05.2023 16:15 - Elsa Silvan

Kuulostaa rakkaudelta on Suomen ensimmäinen rakkausreality, jossa vain äänellä voi tehdä vaikutuksen.

Kuulostaa rakkaudelta on Suomen ensimmäinen rakkausreality, jossa vain äänellä on merkitystä. Podplay-alkuperäissarjassa treffeille mennään vain luottamalla ääneen. Voice.fi:n haastattelussa Kuulostaa rakkaudelta -ohjelman osallistuja Eetu Pakkanen kertoo treffikokemuksestaan.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta.

Pakkanen osallistui ohjelmaan, koska haluaa heittäytyä ja hankkia uusia kokemuksia. Hän myös kertoo, että monet ovat kehuneet hänen ääntänsä miellyttäväksi. Pakkanen on avoimin mielin rakkaudelle, mutta ei muuten ole aktiivinen deittailija.

Pakkanen kuvailee unelmiensa kumppania ja toivoisi hänellä olevan samoja mielenkiinnonkohteita, kuten esimerkiksi urheilu ja tatuoinnit, ja seikkailunhalua. 

Pakkasen mielestä unelmien treffit olisivat rennot ja voisivat sisältää luonnossa olemista ja urheilua.

- Treffeillä tärkeää on hyvä paikka, missä molemmat voivat rennosti olla omia itseään. Täytyy olla neutraali ja mukava ympäristö, Pakkanen kertoo.

Pakkanen on aikaisemminkin ollut mukana useissa deittiohjelmissa, kuten esimerkiksi Naked attraction, Sinkut paljaana ja Viisi miestä viikossa.

- Olin myös Save The Date -ohjelmassa, jossa on kolme naista valitsevat kaikki yhden sulhasehdokkaista. Olin etukäteen katsonut, että yksi heistä ei ainakaan kiinnosta minua, mutta juuri hän valitsi minut jatkoon, Pakkanen nauraa. 

Pakkanen on osallistunut ohjelmiin, koska kaipaa irtiottoja ja heittäytymistä elämään. Hän myös haluaa antaa mahdollisuuden rakkaudelle ja saada uusia kokemuksia, jotka irtautuvat arjesta.

- Haluan antaa mahdollisuuden rakkaudelle. Oikea ei vaan ole osunut kohdalleen, Pakkanen kertoo.

Kuulostaa rakkaudelta oli Pakkasen mielestä hyvä kokemus ja hän kertoo, että treffit olisivat voineet olla pidemmät, jotta tutustumiseen olisi ollut enemmän aikaa. Ohjelman formaatti kiinnosti, koska siinä vain äänellä on merkitystä, joten ennakkoluuloja ei juuri ole.

- Ei ollut mitään oletuksia, kun ei nähnyt toista. Ääni ei lopulta kerro paljoa, Pakkanen toteaa.

Pakkasen mielestä ohjelma oli "kiva ja erilainen kokemus". Treffit sujuivat hyvin ja naurua riitti.

- Olin oma itseni, enkä halua esittää missään tilanteessa mitään muuta kuin olen, Pakkanen kertoo.

Haastattelussa Pakkanen kertoo myös, mitä treffien jälkeen tapahtui ja millainen oli reaktio, kun he näkivät toisensa. Kuuntele koko haastattelu artikkelin alusta tai Podplaysta. 

Eetun ja Hannan treffit voit kuunnella alta tai suoraan Podplaysta. 

Voice.fi, Podplay, Radio City, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Oletko valmis antamaan äänesi rakkaudelle? Hae mukaan uuteen rakkausrealityyn, jossa vain äänellä on väliä

Kilpailut

Uusimmat