Kuva: Fotolia

Asiat, joilla ei oikeasti ole mitään merkitystä onnellisessa parisuhteessa

28.04.2016 12:15 - Reija Saarinen

Ulkonäöllä ja varallisuudella ei oikeasti ole juurikaan väliä, kun ajatellaan onnellista suhdetta.

Mistä koostuu onnellinen suhde? Siihen ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta, mutta joitain asioita siitä ainakin löytyy. Hyvässä suhteessa on luottamusta, vapautta ja rakkautta.

Mutta mitkä sitten ovat sellaisia asioita, joilla ei todellisuudessa ole mitään väliä onnellisessa parisuhteessa?

1. Hyvässä ja onnellisessa suhteessa rahalla ei ole väliä. On ihan sama mitään elämänkumppani tienaa, kunhan hänen kanssaan on hyvä ja turvallinen olo.

2. Oikeasti ei ole juuri mitään väliä sillä, onko puoliso ekstrovertti vai introvertti. Pääasia on, että molemmilla on suhteessa hyvä olla ja kommunikaatio toimii.

3. Hyvässä suhteessa toisen ulkoisille piirteille ei anneta juurikaan painoarvoa. Toki kumppaniksi valitaan ihminen, jonka ulkokuori miellyttää. Siitä huolimatta tärkein asia on sisällä. Luonne kun on paljon tärkeämpi kuin se, onko rakkaalla sixpack.

4. Vaikka perhe tulee aina mukana, ei sen tarvitse olla suhteen tärkein asia. Hyvässä suhteessa ymmärretään se, että suhteessa ollaan keskenään, ei perheiden kanssa.

5. Iällä ei todellisuudessa ole juurikaan väliä. On aivan sama, vaikka ikäero olisi suurikin, jos suhde muutoin toimii ja molemmilla on hyvä olla.

6. Kumppanin suhdemenneisyydellä ei ole juurikaan painoarvoa onnellisessa suhteessa. Oli takana sitten yksi suhde tai vaikka viisikin vakavampaa, ei se kerro mitään siitä, millainen tuo ihminen parisuhteessa oikeasti on.

7. Ystävien määrällä ei ole mitään vaikutusta suhteeseen. Vaikka ihminen ei ympäröisi itseään muilla, ei se tarkoita sitä, että hän olisi huono kumppani.

8. Hyvässä suhteessa makuasiat eivät ole esteenä. Vaikka molemmilla olisikin aivan erilaiset toiveet sisustuksen suhteen, voidaan onnellisessa liitossa aina tehdä kompromisseja.

Lue myös: Naiset kertovat: "Teot, joista tiedän, että mieheni rakastaa minua"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat