Kuva: Fotolia

10 seksiin liittyvää asiaa, jotka ovat paremmin parisuhteessa

01.06.2016 18:15 - Emma Ylistalo

Kun olet pitkässä parisuhteessa, makuuhuoneen puolella ei tarvitse stressata alusvaatteista tai kiusallisista keskusteluista.

Uuden kumppanin kanssa seksi ja siihen liittyvät asiat saattavat joskus olla kiusallisia. Pitkässä parisuhteessa tuskin tulee ikävä kiusallisia hetkiä makuuhuoneen puolella. Lue alta kymmenen seksiin liittyvää asiaa, jotka ovat paremmin pitkässä parisuhteessa sinkkuaikoihin verrattuna.

1. Enää ei tarvitse miettiä pitääkö toinen jostain. Kun olet vakavassa suhteessa, voit itse olla rehellinen ja kuulla myös, mitä mieltä toinen on jostakin.

2. Ei tarvitse selittää, että on tietty aika kuukaudesta. Kun asut yhdessä kumppanisi kanssa, hän luultavasti oppii huomaamaan, milloin on sinulla on kuukautiset.

3. Voit sammuuttaa television, jos se häiritsee. Vaikka seksi voi olla spontaania myös pitkässä parisuhteessa ja televisio saattaa jäädä vahingossa auki, voit tarvittaessa pyytää, että se sammutetaan.

4. Sinun ei tarvitse enää salailla seksiääniä kämppiksiltäsi. Jos asut yhdessä kumppanisi kanssa, voitte huoletta pitää vähän meteliä.

5. Ehkäisyyn liittyvät keskustelut eivät ole kiusallisia. Uuden kumppanin kanssa täytyy aina käydä keskustelu ehkäisystä. Pitkässä suhteessa taas tiedätte, mikä ehkäisy sopii teille parhaiten.

6. Sinun ei tarvitse jännittää kauanko aikaa sinulla menee orgasmin saamiseksi. Kumppanisi varmasti tuntee sinut ja haluaa miellyttää sinua.

7. Ei tarvitse stressata milloin toinen on viimeksi käynyt testeissä. Uuden kumppanin kanssa asia täytyy yleensä ottaa puheeksi, mutta pitkässä suhteessa tiedät asian.

8. Seksin jälkeen ei tule kiusallista hetkeä. Ei tarvitse miettiä kuuluuko sinun lähteä takaisin omaan kotiisi vai voitko jäädä yöksi. Myöskin keskustelu seksin jälkeen on kiusallisen sijasta normaalia.

9. Sinun ei tarvitse huolehtia miltä näytät seuraavana aamuna. Poskille varissut ripsiväri, jonka unohdit pestä ennen nukkumaan menoa. Kumppanisi on varmasti nähnyt sinut jo ilman meikkiä ja tietää miltä näytät heti herättyäsi.

10. Sinun ei tarvitse miettiä muistitko ajella karvat tai minkälaiset alusvaatteet sinulla on. Pitkäaikaisen kumppanin kanssa sinulla tulee varmasti päiviä, kun käytät pitsialushousujen sijaan puuvillaisia, jotka eivät varmasti sovi yhteen rintaliiviesi kanssa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: 12 ärsyttävää asiaa, jotka tapahtuvat, kun nukut kumppanisi kanssa

Kilpailut

Uusimmat