Kuva: Fotolia

Lusikka, lähetyssaarnaaja vai doggy style? Katso, mitä lempiseksiasentosi kertoo sinusta

07.06.2016 19:00 - Reija Saarinen

Nautitko läheisyydestä vai haluatko päästä villin puolesi esiin?

Seksiasennoissa on eroja. Toinen pitää vauhdikkaammasta, toinen hillitystä ja rennosta. Olipa oma lempiasentosi mikä tahansa, voi se paljastaa mielenkiintoisia seikkoja myös omasta luonteestasi.

1. Lähetyssaarnaaja

Jos lähetyssaarnaaja on lempiasentosi, olet persoona joka haluaa pelata varman päälle. Saattaa kuitenkin myös olla, että mies, joka nauttii kyseisestä asennosta, on hieman epävarma omista taidoistaan. Toisaalta se myös kertoo siitä, että nautit läheisyydestä ja intiimistä seksistä. Nainen, joka nauttii eniten seksistä lähetyssaarnaajassa, on ehkä kiireinen bisnesnainen, joka haluaa vain olla ja nauttia.

2. Doggy style

Jos eläimellinen doggy style on eniten mieleesi, olet todennäköisesti hyvinkin seikkailunhaluinen persoona, joka nauttii eläimellisestä ja villistä seksistä. Toisaalta doggy stylesta nauttivat miehet saattavat pelätä myös liiallista läheisyyttä. Asennosta pitävät naiset sen sijaan nauttivat usein dominoinnista ja ovat hieman pervoja.

3. Nainen päällä

Kyseinen asento on usein naisten mieleen siksi, että he voivat päättää syvyyden ja tahdin. Siksi se kiehtoo naisia, jotka tahtovat olla vallassa. Asennosta nauttivat miehet sen sijaan nauttivat siitä, että nainen alistaa heidät. He ovat myös suunnattoman huomaavaisia ja asettavat usein naisensa tarpeet omiensa edelle.

4. Lusikka

Lusikka-asento on etenkin romanttisten sielujen mieleen. Siitä pitävät hyväntahtoiset ja pehmeät ihmiset, jotka nauttivat läheisyydestä. Miehet, jotka nauttivat eniten lusikasta, ovat usein hyvinkin huomaavaisia ja toivovat eniten kumppaninsa nautintoa. Naiset sen sijaan ovat usein rentoja ja huumorintajuisia.

Lue myös: Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat