Kuva: Fotolia

Pariskunnat, pelatkaa lautapelejä yhdessä - 10 hyvää syytä

10.10.2016 19:15 - Iiro Myllymäki

Lautapelit suovat paljon kaivattua taukoa elektronisista laitteista, ja pelaamisesta voi tehdä myös seksikästä.

Milloin olet viimeksi pelannut lautapelejä? Luultavasti lautapelit kuuluivat monen meistä lapsuuteen, mutta ajan myötä niiden pariin on hakeuduttu yhä harvemmin. Lautapelisessiot kannattaa kuitenkin ottaa osaksi seurustelukumppanin kanssa vietettyä aikaa. Female First -sivusto on listannut kymmenen hyvää syytä tähän.


1. Voitte pitää tauon elektronisista laitteista

Päivän mittaan tulee tuijotettua hyvin paljon milloin mitäkin ruutua, mikä ei tee hyvää silmille. Lautapelit antavat paljon kaivattua lepoa silmille, ja pieni tauko sosiaalisesta mediasta virkistää muutenkin.

2. Tuo vaihtelua ajanviettoon

Olette ehkä tottuneet katselemaan yhdessä televisiota tai käymään elokuvissa. Lautapelien pelaaminen poikkeaa paljon näistä aktiviteeteista, ja vaihteluhan tunnetusti virkistää.

3. Se on hauskaa

Lautapelit herättävät sisäisen lapsemme. Lautapelejä pelatessa hymy on luultavasti herkemmässä kuin tv:tä tuijottaessa.

4. Se on nostalgista

Lautapelit palauttavat mieleesi muistoja lapsuudesta, kun perheen kesken pelailtiin tunteja putkeen. Voitte kumppanisi kanssa jakaa pelaamisen lomassa näitä tarinoita.

5. Vaihtoehtoja on monia

Erilaisia lautapelejä on lukematon määrä. Löydätte varmasti jonkin pelin, joka miellyttää teitä molempia.

6. Saatte uuden harrastuksen

Lautapelien pelaamiseen voi hurahtaa samalla tavalla kuin videopelien pelaamiseen. Saatatte yhtäkkiä huomata, että pelejä on tullut hankittua melkoinen määrä ja niiden parissa on vietetty hauska ilta jos toinenkin.

7. Kilpaileminen on sallittua

Parisuhteessa ei ole juurikaan mahdollisuutta tuoda esiin omaa kilpailuhenkisyyttään. Kilpailuvietin voi päästää hyvällä omallatunnolla valloilleen lautapelien ääressä, kunhan kilpailuun ei lähde veren maku suussa.

8. Se vaatii omistautumista

Pelaaminen vaatii usein sääntöjen lukemista, ja pitkiksi venähtävät pelisessiot kysyvät kärsivällisyyttä. Kärsivällisyyden kehittäminen on tärkeää, sillä parisuhteessakin monet asiat vaativat aikaa.

9. Voitte tehdä siitä seksikästä

Markkinoilla on lautapelejä, jotka on erityisesti suunniteltu pariskunnille lemmenelämää piristämään. Muihinkin peleihin voi lisätä omia sääntöjä, jotka tuovat pelaamiseen seksuaalista jännitettä.

10. Vältätte tylsistymisen

Lautapelit on mainio tapa taistella tylsistymistä vastaan. Jos tuntuu siltä, että ette keksi mitään tekemistä, ottakaa vain lautapeli esiin ja ongelma on ratkaistu.

Lue myös: Tahdotko voittaa Kivi, paperi ja sakset -pelissä? Ota psykologinen kikka käyttöösi

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat