Kuva: Fotolia

Oletteko oikeat toisillenne? 7 merkkiä kertovat

17.10.2016 11:45 - Emma Ylistalo

Vaikka toisin luullaan, kaikesta ei tarvitse olla sama mieltä kumppaninsa kanssa.

Kun alkaa seurustella, sitä usein miettii jos heti alkumetreillä, onko toinen "se oikea". Välillä sitä saattaa myös miettiä, onko itse toiselle juuri se oikea ihminen. Lue alta asiat, joista tiedät olevasi kumppanillesi se oikea - ja päinvastoin.

1. Olet paras versio itsestäsi

Tottakai jokaisessa suhteessa on vaikeutensa, joista täytyy selvitä. Oikeassa suhteessa kuitenkin tunnet itsesi iloiseksi, uskaliaaksi ja tunnet olevasi elossa. Muutoin saatat tuntea vihaa, neuvottomuutta tai huomaat suhteen nostavan pintaan piirteitä, joista et itsessäsi pidä. 

2. Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä

Usein saatetaan ajatella, että hyvässä suhteessa pariskunta on kaikesta samaa mieltä toistensa kanssa. Esimerkiksi samanlaisia harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita pidetään tärkeinä. Oikeasti yhteiset kiinnostukset eivät kuitenkaan ole niin tärkeitä. Tärkeämpää on se, miltä teistä tuntuu, kun olette yhdessä.

3. Saat hänet tuntemaan olonsa ihanaksi

Jos hän tuntee olonsa halutuksi, hauskaksi ja kaikin tavoin ihanaksi seurassasi, hän luultavasti myös ajattelee sinun olevan "se oikea". Muista, että sama toimii myös toisinpäin.

4. Hän tuntee olonsa turvalliseksi

On hyvä merkki, jos hän tuntee olevansa kotonaan, kun hän on kanssasi. Kun olet oikean ihmisen kanssa, tunnet olosi mukavaksi ja rentoutuneeksi. Se taas ei ole hyvä merkki, jos aina yhdessä ollessanne asiat ovat helposti negatiivisia. 

5. Käsittelette tunteita samalla tavalla

On suuri mahdollisuus, että te ette ole täysin samanlaisia ja se on hyvä asia. On kuitenkin yksi alue, jossa yhteensopivuus on hyvin tärkeää - tunteet. Kuinka te reagoitte vihaan, suruun, pelkoon ja iloon? Kuinka osoitatte kiintymystä ja rakkautta? Jos ne eroavat todella paljon, voi se tuoda ongelmia suhteeseen.

6. Ette haikaile sinkkuelämää

Kun hän löytää "sen oikean", hän on kiitollinen siitä, mitä on saanut elämäänsä. Hän ei vertaile suhdetta sinun kanssasi sinkkuaikaansa ja siihen, mitä hän saattaa menettää suhteen myötä. Sama pätee myös sinuun itseesi. 

7. Olette samaa mieltä lasten hankinnasta

Halusitte sitten molemmat lapsia tai ette, on tärkeää, että olette asiasta samaa mieltä. Tässä asiassa yhteisymmärrys on tärkeää, jotta pystyt asettumaan aloillesi toisen kanssa.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Kaipaatko kipinää takaisin suhteeseen? 6 keinoa auttavat

Kilpailut

Uusimmat