Kuva: Fotolia

Myös miehet teeskentelevät orgasmeja - 5 asiaa, jotka naisten tulisi tietää

25.12.2016 20:15 - Senja Rapila

Cosmopolitan listasi viisi asiaa, jotka saattavat vaivihkaa ärsyttää miehiä seksin harrastamisen yhteydessä.

Oletukset miehen laukeamisesta, kestosta ja kunnosta ovat asioita, jotka saattavat ärsyttää miehiä. Vaikka kumppani ei välittäisikään niistä asioista, saattavat ne silti kaivertaa miehen päässä seksin harrastamisen aikana.

Cosmopolitan listasi nyt viisi asiaa, jotka pyörivät usein miehen päässä ja saattavat jopa ärsyttää tätä seksiä harrastaessa.

1. Miehet joutuvat usein saamaan useita erektioita seksin aikana

Jos seksiä harrastetaan "pitkän kaavan kautta", saattaa mies saada orgasmin pariinkin otteeseen seksin aikana. Toinen vaihtoehto on se, että mies väsyy ja erektiota pitää herätellä aina välillä uudelleen. Kuitenkin, tämä on yksi asia, joka miehiä saattaa salaa ärsyttää seksin yhteydessä, näin ainakin väittää Cosmopolitan.

2. Erektion kanssa virtsaaminen on vaikeampaa kuin mitä voisi kuvitella

Kuten monet miehet varmasti ääneen valittavat, erektion kanssa vessassa käyminen ei ole mitään maailman helpointa touhua. Voit vain kuvitella miksi. 

3. Miehelle laukeamisen viivästyttäminen voi olla vaikeaa

Jos nainen ei ole vielä valmis lopettamaan leikkiä kesken, voi tämä pyytää miestä odottamaan laukeamistaan. Cosmopolitan-lehden mukaan se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, vaan orgasmin saamisen venyttäminen voi olla miehelle hyvinkin vaikeaa. Kaikki eivät siinä edes onnistu pyynnöistä huolimatta.

4. Seksi ei ole aina miehistäkään tyydyttävää

Cosmopolitan muistuttaa, että kuten naisetkaan, eivät miehet nauti aina seksistä. Tai vaikka he hetkittäin nauttisivat siitä, voi lopulta kuitenkin jäädä sellainen olo, etteivät he ole tarpeeksi tyydyttyneitä.

5. Miesten oletetaan laukeavan seksin yhteydessä

Miesten on aina helppo laueta, eikö? Monesti vitsaillaankin, että miehet tulevat aina ensimmäisenä. Asia ei kuitenkaan ole aina niin, vaan monet miehet voivat ottaa myös paineita siitä, että heidän tulisi aina laueta seksin yhteydessä. Vaikka mies nauttisikin yhteisestä hetkestä, ei laukeaminen ole aina mahdollista monien erinäisten syiden takia. Myös miehet feikkaavat orgasmeja.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Optimaalinen seksikumppaneiden määrä selvitettiin - yllätyitkö?

Lue myös: Tutkijat: Naiset nauttivat seksistä miehiä enemmän

Kilpailut

Uusimmat