Kuva: Fotolia

"En pysty toiseen kierrokseen" - miesten 7 yleisintä seksivalhetta listattiin

26.12.2016 20:15 - Senja Rapila

Jotkut näistä pienistä valheista saattavat jopa yllättää - ja ihmetyttää.

Cosmopolitanin miestoimittaja listasi erilaisia pieniä, valkoisia valheita, joita useimmat miehet saattavat kertoa seksikumppanilleen. Voit lukea seitsemän kohdan listan alapuolelta.

1. "Kävin sukupuolitestissä vähän aikaa sitten"

Jokainen on varmasti kuullut tämän lauseen joskus miehen suusta, jos häneltä on kysynyt siitä, milloin hän on käynyt viimeksi sukupuolitautitesteissä. Todennäköisesti hän ei ole käynyt testattavana moneen vuoteen. 

2. "Annat parasta suuseksiä"

Tätä ei kannata Cosmopolitanin toimittajan mukaan ottaa loukkauksena, mutta kaikki naiset eivät ole vain miesten mielestä "maailman parhaita" suuseksin antajia. Onneksi suurin osa miehistä kuitenkin innostuu pelkästä ajatuksesta, että annat hänelle suuseksiä. Kaikki suuseksi on hyvää, mutta ei parasta. Mutta toisaalta, eiväthän kaikki miehetkään ole parhaita antamaan suuseksiä kumppanilleen.

3. "En pysty toiseen kierrokseen"

Jos olet pitkässä suhteessa ja mies sanoo tämän sinulle, hän voi todennäköisesti puhua totta. Ehkä hän ei vain oikeasti pysty toiseen kierrokseen. Jos kuitenkin mies sanoo tämän ensimmäisellä kerralla kun harrastatte seksiä, hän haluaa Cosmopolitanin mukaan todennäköisesti vain tyydyttää lihalliset himonsa ja päästä sen jälkeen tilanteesta pois.

4. "En pysty laukeamaan kondomin kanssa"

Hän todellakin pystyy ja sen tiedät sinäkin. Se on fakta, että kaikki miehet ovat elämänsä aikana saaneet orgasmin kondomin kanssa. Hän vain sanoo näin sen vuoksi, että suostuisit luopumaan ehkäisystä hänen mielihyvänsä vuoksi.

5. "Käytän aina ehkäisyä"

Jos löytämäsi mies yrittää saada sinut harrastamaan suojaamatonta seksiä ja sen yhteydessä kertoo, että käyttää yleensä aina kondomia, hän todennäköisesti valehtelee. Cosmopolitan summaa, että mies on varmasti käyttänyt sitä fraasia jokaiseen tyttöön, jonka on saanut loukkuunsa.

6. "Masturboin muutaman kerran viikossa"

Tämäkin voi olla ilmiselvä valhe, sillä Cosmopolitanin miestoimittaja vannoo, että jokainen alle 45-vuotias sinkkumies masturboi joka päivä vähintään kerran. Naisten tulisi kuitenkin tietää, että tähän kysymykseen et tule varmasti koskaan saamaan täysin rehellistä vastausta.

7. "Näin ei ole käynyt koskaan"

Kyllä, hänelle on käynyt niin elämänsä aikana. Jos mies ei pysty pitämään erektiota, hänen kunniansa todennäköisesti estää myöntämästä, että sitä saattaa tapahtua aika ajoin. Miesten tulisi vain tietää, että siinä ei ole mitään hävettävää.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Piristä esileikkiä musiikilla - 10 seksikkäintä hittiä listattiin

Lue myös: Oinas on intohimoinen, rapu tunteellinen - katso mitä horoskooppimerkki kertoo seksielämästäsi

Lue myös: Mitkä horoskooppimerkit harrastavat eniten seksiä?

Kilpailut

Uusimmat