Kuva: Fotolia

Millainen olet rakastuessasi? Horoskooppimerkkisi paljastaa

01.01.2017 16:15 - Senja Rapila

Skorpioni on vakava rakastaja ja Jousimies haluaa seikkailla kumppaninsa kanssa. 

Eri horoskooppimerkkien rakastajat huomaavat erilaisista asioista rakastuneensa. Elite Daily on nyt listannut kaikkien eri horoskooppimerkkien tavat rakastua ja suomensimme vapaat luonnokset alapuolelle.

VESIMIES 20.1. -18.2.

Vesimies on horoskooppimerkeistä mahdollisesti kaikista itsenäisin merkki, joka viihtyy hyvin yksikseen. Heillä on hyvin vähän oikeita ystäviä. Kun he rakastuvat, he eivät edes tajua sen tapahtumista. Vesimiehet huomaavat vain jossain vaiheessa, että heillä on kyltymätön uteliaisuus tietää toisesta kaikki mahdollinen; he haluavat kuulla toisen mielipiteitä ja sisällyttää hänet kaikkeen tekemiseen mukaan.

Kun Vesimies vihdoin sanoo sinua parhaaksi ystäväkseen, tarkoittaa se rakkautta.

KALAT 19.2. - 20.3. 

Tämän horoskooppimerkin edustaja menettää nopeasti otteensa todellisuuteen ja sen sanotaankin olevan kaikista romanttisin horoskooppimerkki. Kalat saattavat rakennella itselleen pilvilinnoja ja lopulta unohtua niiden keskelle. Se onkin helpoin merkki huomata, että Kalat-horoskooppimerkin edustaja on rakastunut: hän kadottaa todellisuudentajunsa kokonaan.

OINAS 21.3. - 19.4.

Kun Oinas huomaa rakkauden tunteita itsellään, hän ei osaa ilmaista niitä muuten kuin seksuaalisesti. Jos he eivät saa haluamiaan asioita, he kiukuttelevat ja toivovat, että toivottavasti tilanne johtaa seksiin. Oinas rakastuu samalla tavalla kuin hän tekee muutkin asiat elämässään: impulsiivisesti.

Tämän horoskooppimerkin edustajat ovat todella fyysisiä, innokkaita rakastajia, joiden mielialat heittelevät iloisesta kiukuttelevaan varhaisteiniin. Jos siis mitättömän parisuhdekinat yleistyvät ja päättyvät aina kuumaan seksiin, se voi tarkoittaa sitä, että Oinas ilmaisee rakkauden tunteitaan omalla tavallaan.

HÄRKÄ 20.4. - 20.5.

Vaikka Härkä-horoskooppimerkin edustajat eivät ole erityisen kateellista sorttia, he voivat olla hyvin omistushaluisia omistamistaan asioista - kuten kumppanistaan.

Kun he vievät rakastettunsa näytille perheensä tai ystäviensä luokse, hei eivät tee sitä pelkästään sen vuoksi että kumppani voisi tutustua hänen perheeseensä. Omalla tavallaan se myös heidän tapansa kertoa, että kumppani on hänen omaisuuttaan. Tämän horoskooppimerkin edustajat tekevät rakastuessaan kaikkensa, jotta muut tietävät hänen reviirinsä rajat.

KAKSONEN 21.5. - 21.6.

Tämän horoskooppimerkin edustajat ovat kaikista horoskooppimerkeistä kaikista parhaimpia kommunikoimaan kumppaninsa kanssa. Kun he rakastuvat, he viestittelevät rakastetulleen koko päivän ja jakavat samalla artikkeleita, kuvia ja pieniä faktoja päivästään.

Kaksonen-horoskooppimerkin kumppani saattaakin joskus pohtia sitä, tykkääkö Kaksonen vain puhua paljon vai haluaako hän todella kertoa nämä asiat juuri hänelle. Vastaus molempiin on kyllä. Hän tykkää puhua, mutta hän myös haluaa oikeasti kertoa nämä asiat kumppanilleen. Toisen osapuolen onkin tärkeää pitää huolta siitä, ettei Kaksonen ehdi kyllästyä ja tylsistyä keskusteluun. Kaksonen nimittäin huomaa rakastuneensa silloin, kun hän ei kyllästy kumppaniinsa. 

RAPU 22.6. -22.7.

Ravun rakastuessa ei hänen hellyydenosoituksistaan tule loppua. Hän haluaa tukahduttaa rakkaansa lempeään rakkauteen, samalla tavalla kuin äiti rakastaa lastaan. Rapu antaa kumppanilleen sellaista rakkautta, mitä haluaisi itsekin vastaanottaa. Hän myös haluaa suojella kumppaniaan kaikin tavoin.

LEIJONA 23.7. - 22.8. 

Kun rakkauden liekki kolahtaa Leijonan sydämeen, hän haluaa kertoa siitä koko maailmalle. Tämän horoskooppimerkin edustajat eivät rakastu helposti, sillä he arvostavat itseään niin paljon, että heidän on vaikeaa löytää itselleen tarpeeksi hyvää kumppania. Ja kun he lopulta rakastuvat, he rakastuvat kunnolla.

Leijona näyttää usein rakkauttaan rahallisesti: hän lahjoo rakastettuaan lahjoilla ja pienillä rakkauden teoilla. Horoskooppimerkin luonnollinen anteliaisuus korostuu silloin, kun hän rakastuu.

NEITSYT 23.8. - 22.9.

Kun Neitsyt rakastuu, hän haluaa vain auttaa kumppaniaan kaikissa arjen pienissä asioissa. Tämän horoskooppimerkin edustajat huomaavat, että he antavat kaikkensa auttaakseen rakastettuaan: he käyttävät rakkaansa koiran ulkona, muistuttavat lääkärikäynneistä, tapaamisista ja tuovat unohdetun sateenvarjon rakkaalleen töihin.

Tälle horoskooppimerkille rakastuminen saattaa tarkoittaa enemmän tekemistä, kuin rakastamista henkisesti. He uskovat, että rakkaus näytetään enemmän teoilla kuin sanoilla.

VAAKA 23.9. - 22.10.

Vaikka Vaaka on horoskooppimerkeistä kaikista parisuhdekeskeisin, heillä tuntuu olevan runsaasti kriisejä rakkausrintamalla. Kun he rakastuvat, he haluavat tehdä välittömästi asiat selviksi ja varmistaa, että tunne on molemminpuolinen.

Vaa'an rakastumisprosessi voi sisältää paljon ylä- sekä alamäkiä, paljon riitoja, mutta se ei riitä hänelle. Hän haluaa tasoittaa tilanteen ja olla varma siitä, että olette molemmat yhtä tosissanne suhteessa. Että suhde on täydellisen tasapainoinen.

SKORPIONI 23.10. - 22.11.

Kun Skorpioni rakastuu, hän ottaa tilanteen vakavammin kuin minkään muun horoskooppimerkin edustaja. Tämän Kaikki tai ei mitään -asenteen omistavan henkilön reaktio rakkauden tuomiin tunteisiin on sellainen, että hän haluaa välttää ne kokonaan. Jos siis Skorpioni vaikuttaa tyynen rauhalliselta ja välinpitämättömältä, saattaa se viestiä rakkaudesta.

Suhteeseen hän astuu vasta silloin, kun kokee kumppanin olevan täydellisen luottamuksen arvoinen. Ja kun suhteeseen astutaan, siihen mennään täysillä: hän haluaa, että olette yhtä. Hän on todennäköisesti myös valmis muuttamaan yhteiseen asuntoon ja hankkimaan yhteisen pankkitilin, kun hän on rakastunut. 

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Jousimies näkee rakkauden kilpailuna ja haluaa voittaa sen. He saalistavat rakastettuaan niin pitkään, kunnes he saavat tämän koukkuunsa. Kun Jousimies kohtaa itselleen sopivan kumppanin, hän odottaa kumppaniehdokkaan suhtautuvan suhteen muodostamiseen ja ylläpitämiseen yhtä kilpailuhenkisesti ja intoa puhkuen kuin miten hän itse suhtautuu siihen.

Koska tämä tempperamenttinen horoskooppimerkki suhtautuu hyvin välttelevästi avioliittoon ja muihin perinteisiin odotuksiin, sen edustajat valitsevat yleensä kumppaninsa niin, että uskovat tämän pysyvän kannoillaan. Jousimiehet etsivät nimittäin aina uutta seikkailua ja haluavat, että heidän kumppaninsa tulee olemaan osa sitä seikkailua.

KAURIS 22.12. - 19.1.

Tämän horoskooppimerkin edustajan tietää rakastuneen, mikäli hän alkaa luennoida. Kauriit nimittäin lähestyvät rakastettujaan vakaalla, ohjaavalla kädellä ja pitävät rakkauden kohdettaan jatkeena heidän omalle maineelleen. He eivät siis koskaan valitse sellaista kumppania itselleen, joka ei saisi heitä näyttämään hyvältä muiden silmissä.

Kun Kauris todella rakastuu kumppaniinsa, hän haluaa suojella tätä kaikelta arvostelulta, mitä he saattavat jopa itse tuoda alitajuisesti suhteeseen. Hän luennoi ja koulii kumppanistaan sellaisen, että tämä pystyy seistä Kauriin rinnalla tilanteessa kuin tilanteessa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Minkä kännimokan teet todennäköisimmin? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Mitkä horoskooppimerkit harrastavat eniten seksiä?

Uusimmat