Kampaaja leikkasi pojan hiukset lattialla istuen - taustalla koskettava tarina

02.01.2017 18:45 - Senni Loikala

Kuva kampaajasta työssään autistisen lapsiasiakkaan kanssa leviää vauhdilla netissä. Pojan äiti olisi luovuttanut, mutta kampaaja hoiti tilanteen sydämellisesti.

Monet lapset inhoavat kampaajalla ja parturilla käymistä. Nyt netissä leviää päivitys, jossa autistisen Isaiah-pojan äiti kiittää sydämensä pohjasta lapsensa kampaajaa.

Hittipäivityksessä on kuva, jossa amerikkalainen Kaylen-niminen kampaaja istuu lattialla sylissään Isaiah ja leikkaa siinä lapsen hiuksia.

Isaiah vihaa sitä, jos hänen korviensa lähellä on mitä tahansa; saksien ääni saa hänet syöksykierteeseen… tämä ilta oli erilainen”, äiti pohjustaa päivityksessä.

Olin jo valmis luovuttamaan, mutta kampaaja ei. Hän istui lattialle lapseni sylissään ja leikkasi tämän hiuksia. He juttelivat Doria etsimässä -elokuvasta ja joulusta, ja kampaaja antoi lapseni jopa suihkuttaa häntä vesipullolla.

Äiti kertoo myös, että kokemuksella oli hänelle erityinen merkitys: ”Autismi voi olla todella, todella raskasta, mutta tällaiset ihmiset tekevät päivistämme astetta helpompia.

Päivitys julkaistiin Love What Matters -Facebook-sivulla maanantaina ja se keräsi yli 5000 tykkäystä vain alle tunnissa. Päivitys jatkaa hurjaa vauhtia leviämistä.

Katso monia koskettanut päivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Kiehtova kuvasarja leviää - katso miten autistinen lapsi näkee maailman

Kilpailut

Uusimmat