Kuva: Fotolia

Mitä pukea treffeille? Miehet paljastavat asut, jotka saavat mielenkiinnon heräämään

24.01.2017 15:15 - Reija Saarinen

Liian laitettu kokonaisuus ei ehkä ole miesten mieleen.

Treffit, etenkin ensimmäiset sellaiset, ovat aina jännä paikka. Mitä laittaa päälle, mitä puhua? Siinä kysymyksiä, jotka pyörivät päässä ennen h-hetkeä.

Thought Catalog -sivusto kokosi sivuilleen miesten mielipiteitä treffivaatetuksesta. Näyttää siltä, että miehet arvostavat ainakin sitä, että nainen ei ole liian laitettu. Myös rentoudesta annetaan plussaa.

Miesten ajatuksia voit lukea alta, mutta muista, että jokaisella on oma mielipiteensä, eikä tässäkään asiassa ole olemassa yhtä ainoaa totuutta.

"Punaista huulipuna. Sitä kun on huulissa, ei voi mennä vikaan."

"Minusta paras vaate on hieman ylisuuri gollegepaita. Olen heikkona naisiin, jotka pitävät rentoja ja hieman ylisuuria vaatteita."

"Minusta on parasta, jos naiselle ei ole liikaa meikkiä ja hän on pukeutunut asuun, joka ei ole liian hieno. Plussaa saa tietenin siitä, että asu sopii naisen vartalolle."

"Minusta nainen ei saa pukeutua treffeille liian hienosti. Jos hänen asunsa on liian seksikäs, en osaa ehkä ajatella häntä kumppanina vaan seksikumppanina."

"Minusta on parasta, että nainen pukeutuu tilanteen mukaan. Jos mennään teatteriin, jotain tyylikästä. Jos taas ollaan kahvilassa, jotain suhteellisen arkista."

"Rakastan pikkumustia."

"Parasta mitä nainen voi pukea ylleen on hymy sekä hyvän tuoksuinen hajuvesi."

"Jos on kesä, hellemekko."

"Minusta parasta on, jos naisella on kaulassaan helmikaulakoru."

"Treenihousut. Ne eivät jätä mitään arvailujen varaan."

Lue myös: Millaiset ovat hyvät treffit? Miehet paljastavat

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat