Kuva: Fotolia

Romanttisimmat seksiasennot listattiin - kokeile heti

15.02.2017 22:15 - Rea Tallgren

Kun toista voi suudella ja helliä samalla, kun harrastaa seksiä, tekee se välittömästi touhusta romanttisempaa.

Cosmopolitan on listannut viisi seksiasentoa, jossa yhteys omaan kultaan voi tuntua tavallista syvällisemmältä - eikä siis ainoastaan fyysisesti. Monissa kyseisissä asennoissa toista pääsee poikkeuksellisen lähelle ja häntä voi suudella ja kosketella vapaasti. 

Kerromme asennoista alla. Havainnoillistavat kuvat asennoista voit katsoa tästä

1. Menkää kultasi kanssa makaamaan kasvot toisianne vasten ja kyljelleen. Nosta toinen jalkasi kultasi lantiolle ja anna hänen työntyä sisääsi yhä uudestaan ja uudestaan. Samalla voitte suudella ja silitellä toisianne. 

2. Mene hänen päälleen, mutta kun hän on sinun sisässäsi, siirrä jalkasi varovasti hänen jalkojensa väliin. Lopulta makaat pitkällään hänen päällään ja hän pääsee työntymään todella syvälle sinuun. Myös tässä asennossa voitte suudella, sillä kasvonne ovat vastakkain. 

3. Ratsasta hänellä - mutta väärinpäin. Mene istumaan hänen päälleen kasvot pois päin hänen kasvoistaan ja ohjaa hänet sisääsi. 

4. Mene hänen syliinsä istumaan. Laita jalkasi hänen ympärilleen ja anna hänen tulla sisääsi. Nojaa sitten taaksepäin ja ota käsilläsi tukea takaasi. 

5. Käske hänen istua jalat ristissä ja istu itse hänen syliinsä. Kierrä jalkasi hänen selkänsä taakse. Tässä asennossa olette sydämet vastakkain ja se, jos jokin, on romanttista. 

Lue myös: Saisitko sinä kondomiajokortin? Tee testi

Lue myös: Kuinka usein suomalaiset masturboivat? Miehet vauhdissa monta kertaa viikossa

Lähde: Cosmopolitan 

Kilpailut

Uusimmat