Kuva: Fotolia

Haluaako hän viedä suhteenne toiselle tasolle? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

28.02.2017 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jos toinen on kiinnostunut vakavasta suhteesta, tekee hän huomaamattakin tiettyjä asioita.

Kun uusi suhde astuu kuvioihin, on alku aina jännittävä. Toisen tunteista ei voi olla 100 prosenttisen varma ja tulevaisuus tuntuukin samalla pelottavalta ja jännittävältä.

On kuitenkin olemassa muutamia selkeitä merkkejä, jotka kielivät siitä, että ihminen haluaa viedä suhteen syvemmälle tasolle. Jos siis epäilyttää, kannattaa seurata, tapahtuuko jotain alla olevista omassa suhteessasi. Jos vastasit kyllä, on suhteenne menossa kovaa vauhtia vakavampaan suuntaan.

1. Hän jättää vahingossa jotain omaansa sinun luoksesi

Jos kotiisi jää "vahingossa" hänen hammasharjansa tai t-paitansa, saattaa se kertoa siitä, että hän on todella kiinnostunut viemään suhteenne vakavammalle tasolle. Tämän ovat todistaneet lukuista tutkimukset, joiden mukaan ihminen jättää tavaroita, jotta hänellä on syy palata. Mielenkiintoista lienee se, että tämä on jopa miehillä hieman yleisempää kuin naisilla.

2. Hän pyytää sinua jättämään jotain kotiinsa

Jos hän ehdottaa, että jätät hänen luokseen hammasharjan tai yöpaidan, on hän vakavissaan. Tämä ele kertoo siitä, että hän ei ole tuomassa kotiinsa ketään muuta sinun lisäksesi ja haluaa sinun tietävän sen.

3. Hän haluaa tavata sinun ystäviäsi

Jos hän haluaa tavata ystäviäsi, kertoo se siitä, että hän todella haluaa olla kanssasi. Hän haluaa oppi tuntemaan myös heidät, joita sinä rakastat.

4. Hän ehdottaa tulevaisuuden tapahtumia

Jos hän suunnittelee teille tekemistä pitkälle tulevaisuuteen, kielii se siitä, että hän todella on suhteesi vakavissaan. Tällä tavoin hän viestittää siitä, että hän haluaa olla juuri sinun kanssasi, myös tulevaisuudessa.

5. Hän julkaisee kuvan sinusta sosiaalisessa mediassa

Jos kumppanisi julkaisee sosiaalisessa mediassa kuvan sinusta tai teistä yhdessä, on suhde menossa vakavaan suuntaan. Tällä tavalla hän haluaa kertoa kaikille, että olet hänen ja hän haluaa olla sinun. Kuvan julkaisemisen jälkeen hommasta tulee hetkessä julkista, jolloin perääntyminen ei ole enää yhtä helppoa.

Lue myös: 7 asiaa, joita naiset uskaltavat tehdä vain pitkässä parisuhteessa - kuulostavatko tutuilta?

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat