Kuva: AOP

Miehen avautuminen piinaavasta Ikea-reissusta naurattaa netissä: "Nyt vaimoni löysi pehmolelut"

01.03.2017 20:45 - Senni Loikala

Jokaisen kumppaniaan Ikeaan seuranneen miehen voi olla helppoa samaistua netissä leviävään kertomukseen.

Lähes kaikki pariskunnat ovat tehneet ikuisuudelta tuntuvan Ikea-kierroksen jossakin vaiheessa suhdettaan. Usein nämä ostosreissut suoritetaan vastentahtoisesti ainakin miesten osalta. Näin oli asian laita myös eräällä miespuolisella Imgur-käyttäjällä, jonka tuoreesta Ikea-käynnistä vaimonsa kanssa on tullut nettihitti.

Minä ja vaimoni menemme taas Ikeaan ja yritän ymmärtää, että miksi”, kirjoittaa mies Imgurissa. Päivityksessä on miehen ottamia kuvia ostosreissulta ja niitä täydentävät hänen jopa sivaltavat kommenttinsa tapahtumiin tavaratalossa.

Yksi kuvista on otettu kauppaketjun ravintolasta. ”Näytämme olevan täällä osittain ainakin lounaan takia”, mies kirjoittaa otoksen yhteydessä. Toisessa otoksessa nähdään, kuinka mies on sotkenut vaaleat housunsa kastikkeella, mikä on hänen mukaansa tullut jo perinteeksi Ikea-reissuilla.

Yhdessä kuvassa pari on löytänyt kynttilät, mihin mies kommentoi näin: “Olemme katselemassa kynttilöitä. Meillä on jo paljon kynttilöitä. Nykyiset kynttilämme ovat täältä. Nämä eroavat niistä vain hieman.

Eräässä kuvassa nähdään miehen vaimo ihastelemassa seinään kiinnitettävää telinettä, johon voi ripustaa keittiövälineitä. ”Hän kysyi ajatuksiani tästä säilytysratkaisusta. Vastasin näin, että: ”Meillä ei ole tilaa sille.” Tämä oli selvästi väärä vastaus.

Mukana on myös kuva, jossa miehen kumppani on löytänyt lastenosaston.“Vaimoni on vaikuttunut rottapehmoleluista. Se ei yllätä minua, vaikkakin olen yllättynyt siitä, että rotat ovat niin näyttävästi esillä. Erikoinen markkinointiratkaisu”, mies kirjoittaa.

Katso netissä leviävät kuvat alta. Pääset aina seuraavaan kuvaan painamalla otoksen alareunassa olevaa "Next"-painiketta.

Jos kuvat eivät näy, pääset katsomaan ne tästä.

Lue myös: Miehet paljastavat, mitä he eivät naisissa ymmärrä - yllättävätkö hauskat vastaukset?

Lue myös: 7 asiaa, joita naiset uskaltavat tehdä vain pitkässä parisuhteessa - kuulostavatko tutuilta?

Lue myös: Tiedätkö, minkä ikäiset ihmiset ostavat eniten Ikea-huonekaluja?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat