83-kiloa painava Amelia julkaisi kuvan itsestään napapaidassa - taustalla koskettava tarina

03.03.2017 21:45 - Senni Loikala

Nuoren äidin Instagram-päivitys on ihastuttanut monia.

Kun yhdysvaltalainen Amelia Olson-Hendrickson synnytti esikoislapsensa noin 1,5 vuotta sitten, kadotti hän suhteensa omaan vartaloonsa - ja jopa omaan itseensä.

En tunnistanut vartaloani, en identiteettiäni, en käsivarsiani, en aivojani enkä omia sanojani”, Olson-Hendrickson kertoo.

Nyt nuo ajat ovat historiaa. Olson-Hendrickson kertoo parantuneesta itsetuntemuksestaan Instagram-päivityksessä, josta useat mediat uutisoivat maailmalla. Päivityksessä olevassa kuvassa Olson-Hendrickson on pukeutunut ystävältä saamaansa napapaitaan, jollaisia monesti vain erittäin hoikat naiset käyttävät. 

Monet ovat pitäneet Olson-Hendricksonin päivitystä myös osoituksena siitä, että kaikenkokoisilla naisilla on oikeaus pukeutua millaisiin vaatteisiin tahansa ilman arvostelua - kunhan he vain tuntevat itse olonsa hyväksi.

Tunnen jälleen itseni omaksi itsekseni - enkä siksi ihmiseksi, joka olin ennen lastani. En kohtele vartaloani kuin se olisi surkea ja keskellä jotakin prosessia. En mene taaksepäin, enkä odota fanaattisesti tulevaa. Elän vain tätä hetkeä, juuri tätä hetkeä.

Painan 83 kiloa ja etsin yhä tapoja, joilla osoitan kunniaa keholleni ja sydämelleni. Etsin sellaisia tapoja, joilla saavutan kiitollisuuden siitä, mitä kaikkea kehoni on ja mahdollistaa minulle.

Tänään tunnen itseni kiitolliseksi keholleni, selluliitilleni, raskausarvilleni ja kausittaiselle aikuisiän aknelleni.

Katso alta netissä leviävä päivitys.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Odottava äiti tahtoi ikuistaa lapsensa syntymän - joutui tyrmistymään pahemman kerran

Lue myös: Äiti ei saanut teiniään ylös sängystä - lähetti opettajalle nokkelan viestin

Lue myös: Nainen, 27, on ollut sekä anorektikko että ylipainoinen: "Lihoin yli 70 kiloa vuodessa"

Kilpailut

Uusimmat