Kuva: Fotolia

Kuinka tehdä naisesta himokkaampi? Kuusi helppoa vinkkiä

14.03.2017 18:45 - Erica Alaluusua

Esimerkiksi pieni sänki tai bensiinin haju voivat tehdä naisesta halukkaamman.

Mikäli kaipaat suhteeseesi uutta kipinää ja sänkyyn enemmän aktiivisuutta, voi jutusta olla sinulle hyötyä. The Sun listasi kuusi vinkkiä, jotka tutkimusten mukaan voivat lisätä naisen seksuaalista halukkuutta.

Jokainen vinkki ei ehkä kaikkiin päde, mutta kokeilemisen arvoisia ne ainakin ovat!

Kasvata parta

Jos parran jättää ajamatta muutaman päivän ajan, voi se olla hyväksi parisuhteelle. Vastikään Evolution of Human Behaviour -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa tuli ilmi, että kymmenen päivän jälkeistä sänkeä pidettiin seksikkäimpänä kasvojen karvoitusmääränä. 

Anna hänen levätä

Michiganin yliopistossa suoritetun tutkimuksen mukaan naiset, jotka saivat enemmän unta, kokivat olevansa virkeämpiä seuraavana päivänä. Tutkimuksessa tuli myös ilmi, että parisuhteessa olleet naiset harrastivat 14% todennäköisemmin seksiä mikäli he olivat nukkuneet tunnin pidempään.

Ota taukoa

Queensin yliopistossa suoritettu tutkimus selvitti etäsuhteen vaikutuksia parisuhteeseen verrattain niihin, jotka asuivat kumppaninsa kanssa lähekkäin. Ilmeni, että pidempi välimatka ennusti intiimimpää suhdetta sekä parempaa kommunikointia ja tyytyväisyyttä suhteessa.

Tankkaa auto

Erittäin yllättävää, mutta Daz-nimisen pesulan tuottaman tutkimuksen mukaan brittinaiset kiihottuivat bensiinin hajusta. Tämän lisäksi muun muassa nahka, maali ja painomuste saivat naisissa aikaan samanlaisen reaktion.

Ole hitusen itserakkaampi

Australialaisen yliopiston teki tutkimuksen pikadeittailusta. Selvisi, että itserakkaimmat miehet omasivat eniten seksikumppaneja. Tutkijat havaitsivat myös, että miehet, joiden persoonallisuudesta löytyi narsismia, kaksinaamaisuutta sekä psykopatian piirteitä, harrastivat seksiä eniten. Ehkä pieni määrä itsevarmuutta ja -tietoisuutta lisää kuitenkin riittää?

Ole hauska

Tutkimukset ovat todistaneet, että naisen saaminen nauramaan on varma tie hänen sydämeensä. Ranskalaisessa tutkimuksessa ilmeni, että mikäli nainen kuuli miehen kertovan toiselle vitsin, sai mies todennäköisemmin naisen puhelinnumeron. 

Lue myös: Mihin aikaan päivästä nainen miettii eniten seksiä? Tutkimus selvitti

Lue myös: Miehet paljastavat: Selitykset joita käytän, jos en halua mitään vakavampaa

Lue myös: Suudelkaa, jutelkaa ja naurakaa - katso miten teet parisuhteestasi entistä kestävämmän

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat