Kuva: Fotolia

Millainen äiti olet? Horoskooppimerkki kertoo

13.03.2017 15:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jousimies on hauska, härkä taas luo suurta vakautta.

Horoskooppimerkki saattaa kertoa meistä yllättävänkin paljon. Se voi paljastaa jotain luonteestamme, mutta sen lisäksi se voi kertoa sen, millaisia vanhempia olemme.

Purewow-sivuston mukaan jokaisella horoskooppimerkillä on omat vahvuutensa sekä tietenkin myös ne heikkoudet. Jousimies esimerkiksi saattaa olla liiankin rento, oinas sen sijaan saattaa helposti sortua kilpailuun muiden äitien kanssa.

Miten on, tunnistatko sinä itsesi alta?

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Kiitos nuoren sielun, olet melko varmasti rento, jopa hieman boheemi äiti. Nautit siitä, että voit kulkea pitkin nurmikkoa lapsesi kanssa paljain jaloin. Talossasi ei ole portteja tai leikkikehiä. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että lapset kaipaavat rutiineja ja rajoja.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Olet tunteellinen ja suojelet lastasi hyvinkin kiivaasti. Tämä avoin rakkauden ilmapiiri auttaa sinua kasvattamaan lapsistasi hyvin itsevarmoja ihmisiä, mikä vie heidät elämässään pitkälle. Kalat-äidin tunteellisuus nostaa usein kyynelet silmiin, mutta silloin on tärkeää muistaa, että sinun kuuluu olla lapsellesi lohduttaja, ei lohdutettava.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinas on tyyppi, joka voittaa esteet yhdeksän kertaa kymmenestä. Kun tämä piirre yhdistetään äitiyteen, tarkoittaa se sitä, että olet aina valmis tekemään töitä, jotta lapsesi saavat parhaan mahdollisen mitä tarjolla on. Tämä pätee niin koulutukseen, vaatteisiin kuin terveyteen. Ole kuitenkin varovainen, sillä saattaa helposti sortua pieneen kilpailuun muiden äitien kanssa.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Sinun vastuullisuutesi ja rauhallisuutesi antavat jälkikasvulle vakauden tunnetta. Olet ihminen, joka osaa ohjata lapsiaan hellällä, mutta vahvalla kädellä. Olet myös todella maanläheinen.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Olet oppimishaluinen ja se näkyy myös lapsissasi. Sinulle koulutus on tärkeässä asemassa ja siksi asetat lasten tulevaisuuden kaiken edelle. Muista kuitenkin pitää homma hallinnassa, äläkä odota liikoja lastesi suhteen.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Sinä olet tyyppi, joka leikkii nukeilla vielä melko vanhanakin, ja jolla on lasten nimet keksittynä ennen teini-ikää. Olet siis luonteeltasi todellinen hoivaaja. Kun äitiys siis osuu kohdallesi, olet omassa elementissäsi. Olet lempeä kasvattaja, joka halaa ja suukottaa. Pidä kuitenkin huoli, että et hemmottele lapsiasi liikaa.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Olet ehkä kaikista tähtimerkeistä se ehkäpä mielenkiintoisin. Sinulta sujuvat niin leikkitreffit kuin kentänlaidalla kannustaminenkin. Sinulta eivät ideat lopu ja lapsillasi ei koskaan olekaan tylsää hetkeä. Olet kuitenkin tottunut olemaan aina kaiken keskipisteenä, joten varo, ettet aiheuta lapsillesi riittämättömyyden tunteita.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Olet todella asiallinen ja johdonmukainen vanhempi. Luot lapsillesi vankan ja tavallaan kurinalaisen elinympäristön, mutta silti olet lempeä ja läsnäoleva. Pidä kuitenkin huoli, että perfektionismisi ei aja lapsia liian ahtaalle, muista että voittaminen ei ole kaikki kaikessa.

Vaaka (23. syyskuuta - 21. lokakuuta)

Olet vakaa, kiireetön ja superihana vanhempi, joka rakastaa niin yhteisiä lomia kuin rentoja koti-iltojakin. Sinä kuitenkin tarvitset myös sitä omaa aikaa, jolloin voit olla vain sinä ja tehdä itsellesi tärkeitä juttuja. Sinun pitää kuitenkin opetella myös sanomaan lapsillesi ei, vaikka heidän kyyneleensä olisivat miten hellyttäviä tahansa.

Skorpioni (22. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Olet äiti, joka haluaa omistautua perheelleen täysin. Se saattaa toisinaan ajaa sinut väsymyksen partaalle. Onneksi olet kuitenkin myös ihminen, joka ymmärtää akun lataamisen tärkeyden ja osaat laittaa lapset hoitoon silloin tällöin.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Sinä olet se hauska äiti. Saatat tarjota, vaikka aamupalaa lounaaksi, jos siltä tuntuu. Sinulle motto onkin: Ota lapset mukaan, aina. Sen ansiosta lapset saavat usein kanssasi hurjasti erilaisia elämyksiä. Pidä kuitenkin huoli siitä, että oma spontaaniutesi ei vaikeuta lasten elämää liikaa, heille rutiinit ovat kuitenkin tärkeitä.

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Olet äiti, joka kunnioittaa perinteitä. Sinulle arvot ja käytöstavat ovat tärkeitä ja se näkyy lapsissasi. Sinulle myös rutiinit ovat tärkeitä. Sinun kannattaa kuitenkin oppia myös hölläämään. On ihan ok, jos lapset toisinaan valvovat pidempään, se on elämää.

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat