Kuva: Fotolia

Etsitkö rakkautta? Varo näitä horoskooppimerkkejä!

30.03.2017 13:15 - Erica Alaluusua

Esimerkiksi neitsyt ja vaaka tulisivat pitää toisistaan erillään erilaisen sitoutumiskyvyn vuoksi.

Yleensä horoskooppimerkeille selvitetään vain parhaat parivaihtoehdot, mutta sivuutetaan niistä surkeimmat yhdistelmät. Nyt sekin on kuitenkin tehty, jotta onnistut selvittämään, ketä sinun ei tulisi tapailla horoskooppisi perusteella. Listaus kannattaa toki lukea pilke silmäkulmassa, sillä tähtimerkit tuskin määrittävät yksin suhteen kohtaloa.

Oinas (21.3. - 19.4.) ja Kauris (22.12. - 19.1.)

Oinaat rikkovat sääntöjä, kun kauriit taas luovat niitä. Oinas tuntee olevansa jatkuvasti kritisoitu "petturiksi", mikä voi säikäyttää kauriin. Oinaat ovat spontaaneja, kun taas kauriit haluavat tehdä tarkkoja suunnitelmia. Oinasta voi myös ärsyttää, että kauriit ovat parisuhteessa myös työnsä kanssa, ja kauriin on vaikea sietää vähäistä huomion määrää, jonka oinaalta saa. Suhteen on vaikea olla tasapainossa, kun oinas on suhteen "lapsi" ja kauris "vanhempi", minkä myötä yhtälö lakkaa toimimasta. Kauriin omaisuus myös kuluu helposti oinaaseen, joka säästelee omaansa.

Härkä (20.4.-20.5.) ja Vesimies (20.1. - 18.2.)

Vesimies on liian järjestelmällinen ja pihi härälle, joka arvostaa nautintoa. Vesimies puolestaan tuntuu liian kylmäkiskoiselta sydämelliselle härälle, eikä härkä ymmärrä vesimiehen erikoista logiikan ja kapinan yhdistelyä. Vesimieheltä härkä ei saa tarvitsemaansa hemmottelua, vaikkakin lakanoiden välissä he saattavat kokea kiinnostavia hetkiä. Vesimies ei ymmärrä, miksi härkä kaipaa niin monia rakkaudentunnustuksia tai tämän epävarmuutta. Vesimies ei myöskään voi sietää härän tapaa tuhlailla ylimääräisiin nautintoihin.

Kaksoset (21.5.-20.6.) ja Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viettelevä ja intohimoinen yhdistelmä ei toimi kauaa, vaikka molemmat ovatkin mieleltään hieman riettaita. Suhde lakkaa toimimasta, kun sitä aletaan määritellä. Kaksonen halusi vain testata, mitä tapahtuu, kun skorpioni taas olettaa suhteesta syntyvän heti jotakin vakavaa, ja sääntöjen olevan selkeät. Skorpioni on mustasukkainen kaksosten arvaamattomista kommunikointitavoista, kaksoset kun pitävät flirttailusta. 

Rapu (21.6.-22.7.) ja Jousimies (22.11.-21.12)

Vapaamielinen jousimies ilmestyy ravun elämään tornadon lailla, ja joskus se jopa auttaa rapua pääsemään ulos kuorestaan. Kulturelli rapu on jousimiehelle loistava ystävä, mutta jousimiehelle ravun sitoutuvaisuus on liikaa. Jousimies ei myöskään ymmärrä rakkauskirjeiden päälle, ja omaa rapua julmemman huumorintajun. Jousimiehen uskomattoman sosiaalinen elämä vaivaa rapua, joka tahtoisi olla kumppaninsa niin paljon kuin mahdollista, sekä rakentaa yhteistä kotia. 

Leijona (23.7-22.8.) ja Kalat (19.2.-20.3.)

Unelmoiva kalat vie leijonan mukanaan satumaahan. Kalojen matkassa leijona menettää todellisuudentajunsa. Fantasian keskellä kalat myös masentuvat herkästi, ja heistä ei yhtäkkiä kuulukaan hetkeen, mitä leijona ei voi käsittää. Rakastuneena kalat haluavat tietää kaiken kumppanistaan ja kyllästyvät, kun leijona paljastuukin oletettua pinnallisemmaksi. Leijonalla ei ole myöskään tahdonlujuutta kalojen kanssa, mikä voikin johdattaa leijonan velkoihin.

Neitsyt (23.8.-22.9) ja Vaaka (23.9.-22.10)

Arvostatte toistenne hienostunutta ja vaativaa makua ja asiat toimivat, jos ne vain mahtuvat aikatauluun. Neitsyt haluaa tietää, johtaako suhde mihinkään, kun vaaka ei osaa päättää, mitä haluaa, katsoessaan maailmaa vaaleanpunaisten lasien lävitse. Vaa'alla on vaikeuksia sopia menoja edes samalle päivälle, saati että he kiiruhtaisivat sitoutumiseen. Niinpä neitsyen painostus alkaa ahdistaa. Vaaka ei myöskään siedä neitsyen kritiikkiä, mikä tappaa seksuaalisen kemian.

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Lue myös: Oletko intohimoinen, kiltti vai mustasukkainen kumppani? Rakkaushoroskooppisi kertoo sen sinulle

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat