Kuva: Fotolia

Kunnioittaako mies sinua? 4 merkkiä, joista tiedät

03.04.2017 22:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Jos kyseessä on todellinen herrasmies, on häntä helppo luulla tylsäksi persoonaksi - vaikka hän ei sitä todellisuudessa olisikaan.

Onko hän todellinen herrasmies, vaiko pelkkä naistenkaataja? Elite Dailyn miestoimittaja on listannut neljä erilaista asiaa, joista tiedät, että mies todella kunnioittaa sinua ensihetkestä alkaen.

Voit lukea Elite Dailyn listaamat kohdat alapuolelta.

1. Hän on kohtelias

Älä suotta sekoita kohteliaisuutta tylsyyteen. Herrasmies ei ole seksuaalisesti aggressiivinen. Sen sijaan hän esittelee itsensä ja aloittaa oikean keskustelun kanssasi.

Jos keskustelette meluisassa ympäristössä ja joudutte nojautumaan toistenne lähelle, hän pitää näppinsä erossa sinusta, kunnes annat jonkinlaisen signaalin siitä, että hyväksyt sen, jos hän koskettaa sinua.

Hän on paljon enemmän kiinnostunut siitä, millainen todellisuudessa olet. Todelliset herrasmiehet eivät kouri takapuolesta ja yritä lähestyä kaikin eri tavoin, vaan he kunnioittavat niitä rajoja, jotka sinä asetat.

2. Hän osallistuu keskusteluun aktiivisesti

Todellinen herrasmies on jatkuvasti läsnä keskustelussa, välittämättä tilanteesta. Hän kysyy kysymyksiä, joista tiedät, että hän todella huomioi sinut, mutta hän myös sen lisäksi antaa sinulle paljon aikaa vastata kysymyksiin.

Hänen ruumiinkielensä kertoo, että hän kuuntelee jokaista sanaasi. Hän saattaa nyökytellä, nauraa ja reagoida muilla, näkyvillä tavoilla sinun kommentteihisi ja kertomiisi asioihin.

Jos mies vaikuttaa aina siltä, ettei häntä kiinnosta sinun sanomisesi, häntä ei todennäköisesti kiinnosta se, mitä olet sanomassa. Todellinen herrasmies on kiinnostunut ja osallistuu keskusteluun aktiivisesti, vaikka hän ei olisikaan kanssasi samaa mieltä.

3. Hän sivuuttaa erilaiset odotukset

Todellinen herrasmies ei usko stereotyyppeihin ja odotuksiin, kuten siihen, että mies maksaa aina treffeillä. Jos haluat maksaa itse oman ruokasi, avata omat ovesi tai muuta, hän ei loukkaannu siitä. Sen sijaan mies arvostaa itsenäisyyttäsi.

Hän arvostaa sinua ja pitää sinua tasavertaisena kanssaan. Hän myös tiedostaa odotukset joita naisia kohtaan on, eikä hän sivuuta niitä sanomalla esimerkiksi; asiat voisivat olla huonomminkin.

Todellinen herrasmies ei anna maskuliinisuutensa joutua uhatuksi kohdatessaan vahvan naisen. Todellisuudessa vahvan naisen seura antaa hänelle lisää itsevarmuutta. Ja miksikö? Koska vahvat naiset ovat seksikkäitä.

4. Hän osaa mukautua erilaisiin tilanteisiin

Herrasmies osaa käyttäytyä siististi, vaikka tyrmäisit hänen treffipyyntönsä niin suoraan kuin suinkaan pystyt. Hän ei hauku sinua, muuta äänensävyään alentavaksi tai käyttäydy kuin lapsi. Sen sijaan hän kävelee vain kohteliaasti pois.

Herrasmies panostaa keskusteluun ja intiimiyden tunteeseen, koska hän oikeasti on kiinnostunut sinusta persoonana eikä vain sen vuoksi, että olet hyvännäköinen. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "He ovat tehneet paljon samoja virheitä" - Syyt, miksi on tärkeää kunnioittaa omia vanhempiaan

Lue myös: Hän saa sinut itkemään vain onnesta - merkit, joista tietää kumppanin arvostavan sinua

Kilpailut

Uusimmat