Tytär otti kuvan isästään istumassa huoneen ulkopuolella - syy saa kyyneliin

22.04.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Mackenna Newmanin isän teko sai tyttären sydämen pakahtumaan.

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa asuva 17-vuotias Mackenna Newman tviittasi kuvan isästään, joka valvoo makuuhuoneen oven ulkopuolella. Kuvaa on jaettu monta tuhatta kertaa Twitterissä, ja se on kerännyt huiman määrän sydämiä kuin myös kannustavia kommentteja.

Newmanin äidillä, Marcilla, todettiin kilpirauhassyöpä viime vuoden lokakuussa. Hänen äitinsä on joutunut olemaan eristyksissä viime viikot rankkojen syöpähoitojen vuoksi. Marcin aviomies ja Mackennan isä Jon, on tukenut vaimoaan koko rankkojen syöpähoitojen ajan. Eristykseen joutuminen ei estänyt pariskunnan yhteydenpitoa.

Mackenna kertoo tviitissään, että hänen isänsä toi pöydän äidin huoneen oven eteen ja piti ovea raollaan. Hän istui pöydän ääressä pitäen vaimolleen seuraa koko tämän ajan, kun Marci joutui olemaan eristyksissä.

Jonin vaimo kertoo Independent-lehden mukaan, että hänen miehensä on aina hänen vierellään jokaisen lääkärikäynnin ajan. Kuvalla pariskunnan tytär halusi tuoda julki sen, kuinka hieno parisuhde hänen vanhemmillaan on.

Katso kuva alta, tai täältä.

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat