Kuva: Fotolia

Mitä lempiteesi kertoo seksielämästäsi? Lue humoristinen listaus

10.05.2017 18:15 - Senja Rapila

Irtoteen suurkuluttajat nauttivat seksin harrastamisesta niin paljon, että he ottavat samaan petiin vaikka useamman henkilön samalla kerralla.

Mistä kohdasta sinä tunnistat itsesi? Voit lukea humoristisen listauksen teenjuojien seksielämästä alapuolelta:

Tee maidolla

Ulkopuoliset saattavat ajatella, että olet todella mieto ja mauton ihminen, mutta sitten kun opit luottamaan johonkin ja päästät hänet vällyjesi väliin... peto on irti. Kiltti ulkoa, tuhma sisältä.

Vahva tee

Viehätyt rakastajista, jotka voivat nostaa sinut ylös ja harrastaa kanssasi rajua seksiä seiniä vasten, suihkussa, hississä - tai no yksinkertaisesti missä tahansa.

Vihreä tee

Huolehdit melko paljon muiden ihmisten seksielämistä ja oletkin usein kateellinen siitä, jos ystäväsi kertovat erikoisista seksikokemuksistaan, mitä et ole vielä itse päässyt kokeilemaan. Et halua tuntea oloasi ulkopuoliseksi ja yrität muokata seksin sellaiseksi mistä kumppanisi pitää sen sijaan, että nauttisit siitä omalla tavallasi.

Hedelmätee

Seksielämäsi on yksinkertaisesti sanottuna todella villiä, koska sinulle kelpaa seksi missä tahansa, milloin tahansa. Mitä jännittävämpää ja seikkailunhaluisempaa se on, sen parempi. Olet harrastanut mitä todennäköisimmin seksiä kaikkialla, mutta jos joitain paikkoja puuttuu vielä kokoelmasta, ovat ne To do -listallasi.

Earl grey

Tästä on Fifty Shades of Grey kaukana, sillä sinä pidät hyvin yksinkertaisesta seksistä. Eikä sinua oikeastaan haittaa se, että seksielämäsi on ennalta-arvattavaa ja järjesteltyä. Saat joka kerta yhtä hyvät kyydit, eikä sinulla ole kärsivällisyyttä kokeilla mitään uutta, jos se ei vaikka toimisikaan niin hyvin. Haluat taattua nautintoa; jo valmiiksi kokeiltua ja testattua.

Irtotee

Irtoteen rakastajat nauttivat seksin harrastamisesta ja mitä useamman henkilön kanssa, sen parempi. Sinua ei haittaa, vaikka sinulla olisi samanaikaisesti useampia rakastajia - jopa samaan aikaan samassa sängyssä.

 

Lähde: Female First

Lue myös: Tutkimus selvitti: Miten monta peräkkäistä orgasmia nainen voi saada?

Lue myös: Uskotko sielunkumppanuuteen? Hämmentävä yhteys seksielämään selvitettiin

Lue myös: Vaatemerkin K18-mainoskampanja kohauttaa: Mallit harrastavat kuvissa seksiä! Katso

Kilpailut

Uusimmat