Kuva: Fotolia

Naisella on ollut 80 seksikumppania, miehellä ei yhtään - voiko suhde toimia?

15.06.2017 13:15 - Mikko Räsänen

Rakkauskolumnisti David Savage vastaa ohjelmassaan tavallisten ihmisten kysymyksiin parisuhteista ja seksistä.

Amerikkalainen David Savage vetää supersuosittua rakkausohjelmaa Savage Lovecastia, jossa käsitellään rakkautta ja seksiä kuulijoiden lähettämien kysymysten kautta. Tuoreimmassa jaksossaan hän esimerkiksi perehtyy muun muassa seuraaviin tapauksiin:

1. Naisella on ollut noin 80 seksikumppania, mutta hän alkaa seurustella miehen kanssa, jolle hän on ensimmäinen seksikumppani. Mies haluaa kuulla tyttöystävänsä kaikista seksikokemuksista kaiken niin tarkasti, että se alkaa tuntua naisesta lähes pakkomielteellä. Voivatko he saada suhteensa toimimaan?

2. Miessoittaja asuu kämppäkaverin kanssa, mutta pitää kämppistään kuvottavana ihmisenä: rikkaana, laiskana ja ilkeänä. Hän miettii, miten voisi kertoa kämppiksensä mukavalle tyttöystävälle, että tämä ansitsisi paremman poikaystävän.

3. Los Angelesissa asuva mies harmittelee, että ei ole löytänyt kaupungista vastaanlaista kinky-alakulttuuria kuin New Yorkissa kuulemma on. Domina-nainen vastaa soittajalle ja kertoo, miten kinky-kulttuurista kiinnostunut pääsee alkuun ja miten kinky-tapahtumissa pitää käyttäytyä.

4. Kivuliaan eron kokenut mies yllättyy, kun näkee ex-tyttöystävänsä auton parkkeerattuna hänen nykyisen kerrostalonsa edessä. Miestä ahdistaa ajatus, että ex-tyttöystävällä on seksisuhde jonkun hänen naapurinsa kanssa.

Kuuntele täältä Savage Lovecastin jakso, jossa Savage vastaa noihin ja moniin muihin intiimikysymyksiin. 

Toimittaja-kolumnisti David Savage nousi maailmanlaajuiseen tunnettuuteen vuonna 2010, kun käynnisti It Gets Better -kampanjan vastalauseena seksuaalivähemmistöihin kuuluvien teinien kokemalle kiusaamiselle. Kampanja lähti siitä, kun 15-vuotias Billy Lucas teki itsemurhan, koska hän oli kokenut rajua kiusaamista homoseksuaalisuutensa takia. Yli 50 000 ihmistä ympäri maailmaa osallistui kampanjaan julkaisemalla omat tukivideonsa. Mukaan lähti monia julkkiksia kuten presidentti Barack Obama, Katy Perry, Christina Aguilera, ja Suomesta Tuija Brax, Alexander Stubb ja Marco Bjurström. Yhteensä videot keräsivät yli 50 miljoonaa katselukertaa.

Lue myös: Montako seksikumppania ihannenaisella saa olla? Miehet vastaavat

Lue myös: Kuinka monta seksikumppania vuodessa tekee onnelliseksi? Tutkimus selvitti

Kilpailut

Uusimmat