Kuva: Fotolia

Haluatteko kokeilla kolmen kimppaa? Asiantuntijan vinkit "kolmannen pyörän" löytämiseen

04.07.2017 23:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Useimmilla pariskunnilla on vaikeuksia löytää sopivaa henkilöä, joka miellyttäisi kumpaakin yhtä paljon. Mutta mitä sitten, kun sopiva henkilö on löytynyt?

Oletteko kumppanisi kanssa uteliaita kokemaan vihdoin kolmen- tai jopa neljän kimppaa? Kokemus tulee olemaan varmasti ikimuistoinen kaikin tavoin, mutta siihen kannattaa valmistautua hyvin, jotta siitä tulee mahdollisimman hyvä.

Jos siis olette kumppanisi kanssa kiinnostuneita kolmen kimpasta, mutta ette ole varmoja kuinka edetä kolmannen osapuolen etsimisen suhteen, tulevat Ask Men sivuston vinkit tarpeen. Suhteen ulkopuolisten henkilöiden valikoiminen kimppakivaan on nimittäin suuri päätös, johon suhteen molempien osapuolten tulisi osallistua.

Tutustu ensin parinvaihtoon

Esimerkiksi Finswingers.com-sivustolla on mahdollista tutustua samanhenkisiin ihmisiin anonyymisti. Sivustolta löytyy paljon muitakin pariskuntia, mutta myös "kolmanneksi pyöräksi" haluavia. Näitä sivustoja on tarjolla paljon netissä, joten rohkeasti vain googlettamaan.

Miten lähestyä potentiaalista henkilöä?

1. Tee profiili jollekin Swingers-sivustolle, josta löytyy muita samanhenkisiä ihmisiä. Päättäkää yhdessä kumppanisi kanssa teettekö yhteisen profiilin vai erikseen omat. Jos teette yhteisen profiilin, on kolmannen osapuolen helpompi päättää heti haluaako hän mukaan leikkeihinne, koska hän tietää mitä te tarjoatte yhdessä.

2. Valitse sivustolle oikeanlaisia kuvia. Millaisista asioista pidätte: BDSM, S&M, jalkafetissi, roolipeli? Jakakaa omat intohimonne ja halunne suoraan omassa profiilissanne, niin kolmannen osapuolen etsimisestä tulee hetkessä helpompaa, kun kaikki tietävät millaisia asioita haluaisitte tehdä.

Myös yhteiskuvien lataaminen sivustolle voi olla hyvä idea, jotta kolmas pyörä näkee suoraan, miltä te näytätte ja kuinka olette toistenne seurassa.

3. Kun löydätte vihdoin kumppanisi kanssa henkilön, joka viehättää teitä molempia seksuaalisesti, on aika käydä asiaan. Avausviestin ei tulisi olla liian vahva, eikä myöskään liian laimea. Asiantuntijat suosittelevat aloittamaan viestin lauseella - joka on kehuva tai kommentoi yhteisiä kiinnostuksenkohteita - ja päättämään kysymyksellä. Älä tee viestistä kuitenkaan liian pitkää.

Ja jos haluatte siirtyä suoraan toimintaan, löytyy siihenkin sopivia sivustoja. Esimerkiksi suomalaiset Wild Club ja Xperience United -sivustot tarjoavat erilaisia eroottisia iltoja, joihin on mahdollista osallistua yhdessä tai erikseen kumppanin kanssa.

Olemme myös aiemmin kertoneet siitä, millä vinkeilla kolmen kimppa onnistuu parhaiten. Voit lukea artikkelin täältä.

Lähde: Ask Men

Lue myös: Miksi naiset haluavat seksiä? Yleisimmät syyt julki

Lue myös: "Pure sitä kuin pieni apina!!" - Noloimmat asiat, mitä ihmiset ovat sanoneet seksin aikana

Lue myös: Mistä naiset haaveilevat? 10 yleisintä seksifantasiaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat