Näillä vinkeillä "kolmen kimppa" onnistuu

13.02.2012 23:05 -

Kolmen kimppa saattaa useille ihmisille olla sellainen asia, jonka haluavat elämänsä aikana kokea. Tästä syystä kannattaakin miettiä kuinka tilanteen tullessa eteen kannattaa toimia.

Yleensä kolmen kimpassa on mukana pariskunta ja joku kolmas osapuoli. Ennen kolmen kimppaa on tärkeää olla varma, että asia on sellainen mitä kaikki haluavat.

1. Valitse kumppanit tarkkaan

Usein erityisesti miehet suostuvat kolmen kimppaan, vaikkeivat kyseisiä henkilöitä edes tunne. Kannattaa kuitenkin pohtia tarkkaan kenen kanssa tätä lähtee kokeilemaan, sillä esimerkiksi mustasukkaisuus saattaa kasvaa liian suureksi ja pilata koko kokemuksen.

2. Älä juo liikaa

Alkoholi saattaa useilla helpottaa kohtaamaan erilaisia ongelmia, joita seksuaalisuuden kanssa on. Liiallinen juominen vaikuttaa kuitenkin suorituskykyyn valtavasti, joten kannattaa pitää huoli siitä, ettei juo ainakaan liikaa.

3. Suunnittele

Kolmen kimpassa on tarkoitus saada kaikki kolme nauttimaan hetkestä yhtä paljon, joten tämä on vaativampaa kuin kahden ihmisen välinen kiihkeä hetki. Kannattaakin suunnitella ja keskustella etukäteen mitä halutaan tehdä ja mistä sängyssä nauttiin.

4. Valitse viehättävät kumppanit

Kolmen kimpan mahdollisuuden saapuessa eteen, ei kuitenkaan kannata hypätä sängyyn kenen tahansa kanssa, sillä hyvässä seksissä on tärkeää todella tuntea kiihkoa kyseistä henkilöä kohtaan. Viehättävä henkilö voi olla sellainen, joka kiehtoo niin fyysisesti tai henkisesti.

5. Välillä voi vain katsoa

Kolme kimpassa kaikkien osapuolien ei välttämättä tarvitse olla koko ajan aktiivisesti osallisena. On parempi antaa yhden osa puolen välillä vain katsoa kuin, että jos hän esimerkiksi pitäisi toisen rinnasta kiinni ilman suurempia tuntemuksia.

6. Keskustele

Yleensä kolmen kimpassa on yhtenä osapuolena pariskunta, joten heidän onkin tärkeää keskutella tapahtumasta jälkikäteen. He voivat yhdessä miettiä oli kyseessä vain yhden kerran tapahtuva asia vai haluavatko molemmat esimerkiksi kokeilla samaa vielä uudelleen. Asioista kannattaa keskustella avoimesti, jotten synny väärinkäsityksiä tai mustasukkaisuutta.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat