Kaikki artikkelit

Omat standardit voivat liiankin helposti muuttua suuriksi ja epärealistisiksi odotuksiksi, jotka eivät jousta missään tilanteessa.
Vaikka yleisin ratkaisu onkin sopia, kuinka monta kertaa viikossa pitäisi harrastaa seksiä, seksuaali- ja parisuhdeterapeutti toteaa, ettei se aina toimi kaikille.
Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet ihmisen suosikkielokuva- tai -sarjagenrellä olevan yhteys seksuaalisiin mieltymyksiin.
Nainen kertoo Reddit-sivustolla, että haluaa makuuhuoneeseen enemmän toimintaa, ja kysyykin neuvoja siihen, miten hänen pitäisi edetä asian kanssa parisuhteessa.
Elämäntaitovalmentaja Francesca Tightinean on vinkannut TikTokissa, millaisilla yksinkertaisilla tavoilla voit saada muut pitämään sinusta.
InStyle-julkaisu listasi kahdeksan ohjetta, joiden avulla voit keskittyä omaan hyvinvointiisi eron jälkeen.
Toisen puolesta kannattaa tehdä pieniä asioita, jotta kumppani tuntee itsensä halutuksi.
Muun muassa sukupuolielintä on verrattu vihannekseen.
Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.
Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan kuvitelma saattaa tuottaa pettymyksen.
On hyvä lakata murehtimasta esimerkiksi sitä, mitä muut sinusta ajattelevat.
Kuinka paljon ihmissuhteesi kuormittavat sinua? The Telegraph uutisoi kiinnostavasta tutkimuksesta, jonka mukaan asialla on vaikutusta vaihdevuosiisi.
Onko hullua haistella auton takakontissa lojuvia, tyhjennettyjä vesileluja ja muistella ihania allashetkiä hääväen kanssa? Onko sekopäistä kurkata hääpuvun pukupussiin jokaisella automatkan pysähdyspaikalla, vain tarkistaakseen repeytyneestä helmasta, että häät todella vietettiin? Onko kenties hieman huolestuttavaa kiittää kotimatkalla italiaksi hölmistynyttä ruotsinlaivan tarjoilijaa, ikään kuin istuisimme vielä pizzeriassa Italian Rivieralla?
Sukkien haistelu ja likakalsareiden piilottaminen eivät ole puolisoiden mieleen.
Miehiä muun muassa ärsyttää se, etteivät naiset tunnu tekevän aloitetta seksin suhteen.
Kävi ilmi, että 26-vuotiaan miehen sukuhaaroista löytyi melkoinen yllätys.