Kuva: Fotolia

Asiat, jotka kumppanin kanssa matkustaminen opettaa – täsmäävätkö parisuhteeseenne?

27.07.2017 11:15 - Emmi Moilanen

Yhteinen loma voi opettaa teille yllättävän paljon muun muassa toistenne peloista ja kärsivällisyydestä.

Matkailu avartaa ja on usein myös opettavaista. Erityisen opettavaista reissaaminen on silloin, kun matkustaa yhdessä kumppaninsa kanssa. Samalla, kun opit uusista kulttuureista ja näet uusia maisempia, opit paljon myös parisuhteestasi.

Popsugar-sivusto listasi asiat, jotka jokainen pariskunta todennäköisesti kokee ja oppii toisistaan ensimmäisen yhteisen matkansa aikana.

Kuulostavatko nämä tutuilta?

1. Ensimmäisen yhteisen matkan odottaminen tuntuu kidutukselta ja laskette päiviä malttamattomina yhdessä.

2. Opitte tuntemaan toistenne pakkaustavat ja luultavasti huomaat, että toinen priorisoi aivan eri asiat tärkeimmiksi kuin sinä itse.

3. Matkan aikana opitte tuntemaan toistenne yllättäviäkin pelkoja. Jo lentomatka voi aiheuttaa toiselle teistä kauhistusta, kun taas toinen säikähtää eksoottisia hyönteisiä.

4. Kun matkustatte yhdessä, huomaatte, että ette koe edes hotellihuoneessa vietettyä aikaa tylsäksi.

5. Matkan aikana opitte myös sen, kummalla teistä on huonompi suuntavaisto.

6. Ainakin toinen teistä nauttii täysin siemauksin siitä, että kumppani voi toimia henkilökohtaisena hovikuvaajana lomakuville.

7. Koette lyhyessä ajassa paljon uusia asioita yhdessä.

8. Pääsette yhdessä miettimään, mitä tuliaisia perheenne ja kaverit saa. Yllytätte toinen toisianne ja pohditte, mitä hullumpi vaihtoehto, sitä parempi.

9. Käytte aika ajoin myös toistenne hermoille.

10. Huomaatte matkanne jälkeen, että reissussa teidän välille on syntynyt taas paljon uusia sisäpiirivitsejä, joita rakastatte kertoa yhä uudelleen ja uudelleen.

11. Sama pätee myös kokemuksiin, joita koitte matkanne aikana. Ette koskaan väsy puhumaan niistä tai siitä, kuinka mahtava loma teillä oli.

Lue myös: Miten matkustaa pienemmällä budjetilla? Säästöbudjetin matkustustavat listattiin

Lue myös: Tavat, jotka jokaisen matkailijan tulisi ottaa käyttöönsä - 10 käytännöllistä vinkkiä lieventävät lomastressiä välittömästi

Lue myös: Kaipaatko uusia ja yllättäviä matkakokemuksia? Helpot vinkit, joiden avulla saat lomastasi kaiken irti

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat