Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat rehellisesti, miltä seksittömyys suhteessa tuntuu

27.07.2017 20:45 - Katariina Auvinen

Joskus miehet eivät uskalla puhua kumppaninsa kanssa seksittömyydestä, koska pelkäävät loukkaavansa toista.

Seksi ja sen määrä parisuhteessa tai avioliitossa on puheenaihe, joka aiheuttaa aina mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Mitään tiettyä kaavaa tai maagista määrää sen harrastamiselle ei kuitenkaan ole annettu. Yleisin ongelma seksin osalta tuntuisi kuitenkin olevan se, että kumppaneiden halukkuus ei kohtaa toistensa kanssa. Toinen saattaa haluta enemmän seksiä kuin toinen. Joskus avioliitossa seksi kuihtuu kokonaan pois. 

Huffington Post -julkaisu julkaisi miesten rehellisiä mielipiteitä omista seksittömistä suhteistaan ja heidän tuntemuksistaan. Iso osa tuntuu pysyvän parisuhteessa esimerkiksi lasten takia. Monet ovat myös koettaneet olla välittämättä seksin puuttumisesta. 

Näin miehet kirjoittivat: 

"Vaimoni ja minä emme ole harrastaneet seksiä kuukausiin. Vaimoni kertoo sen johtuvan siitä, että häntä stressaa tilanne ja hän myös tietää minua stressaavan. Minua taas stressaa seksittömyys, joten oravanpyörä on valmis." 

"Itse olen seksittömässä avioliitossa. Kumppanini tietää tämän häiritsevän minua, mutta hän ei tee asialle mitään."

"Haluaisin lähteä omasta seksittömästä avioliitostani, mutta pelkään mitä ero tekisi meidän yhteisille lapsillemme." 

"Seksittömässä avioliitossa oleminen on turhauttavaa. Tämä ei ollut sellainen suhde, johon lupauduin, mutta en ikinä jättäisi vaimoani." 

"Koitan parhaani mukaan elää ilman seksiä, jotta vaimoni ei stressaantuisi. Samaan aikaan haluaisin kuitenkin huutaa." 

"Vaimon ei suostu harrastamaan seksiä kanssani, joten olen päättänyt vain olla välittämättä asiasta. Se tosin on vaikeaa." 

"En voi uskoa, että minä päädyin seksittömään avioliittoon 33-vuotiaana. Nyt tiedän miksi ihmiset pettävät. Jokainen tarvitsee intiimiä kanssakäymistä." 

Lue myös: Miehet kertovat: Millaisia seksikkäitä kuvia haluamme naisilta saada?

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat