Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Millaisia seksikkäitä kuvia haluamme naisilta saada?

22.07.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Seksikkäitä kuvaviestejä on hyvin monenlaisia. Jotkut nauttivat jo pelkästä uimapukukuvasta, kun taas toiset pitävät eniten alastonkuvista.

Seksikkäiden kuvien lähettäminen on hyvä keino piristää intiimiä – tai intiimiksi toivottua – ihmissuhdetta, kunhan vain vastapuoleen luottaa tarpeeksi. Reddit-sivustolla miehet ovat kertoneet, millaisista seksikkäistä naisilta saamistaan kuvista he kiihottuvat. Elite Daily -sivusto on listannut muutaman vastauksen, joista voi halutessaan ottaa inspiraatiota kuvien lähettämiseen:

Pyytämättä tullut kuva

”Pyytämättä tulleet kuvat ovat ehdottomasti parhaita. Se on seksuaalinen keino sanoa, että ’ajattelen sinua’.”

Uimapukukuva

”Uimapukukuva on paras keino aloittaa. Millainen uimapuku tahansa sinulla onkin vaatekaapissasi, haluan nähdä sinut se päälläsi. Mielellään peilin edessä seisoessasi, jotta saan kokonaisvaltaisen kuvan sinusta.”

Pylly pääosassa

”Sängyllä makaamassa alasti, perse pystyssä.”

Tilaa mielikuvitukselle

Kuva, jossa nainen pitelee pyyhettä kriittisten alueiden päällä niin, että voin käyttää mielikuvitusta. Tai kuva hänen pyllystään shortseissa.”

Kiusoitteleva kuva

”Kuva rintavaosta ja toinen käsi housuissa.”

Täysin alasti

Jokin kuva, jossa nainen on täysin alasti, mielellään niin että näen hänen pyllynsä tai sheivatun alapäänsä.”

Vaihtelu virkistää

”Perse kylpyhuoneen tasolla, kädet rintojen peittona, täysin alasti tai rinnat näkyvillä ja huulen pureminen. Myös kiva sekoitus näistä käy.”

Mustat pitsirintaliivit

”Lukiossa yksi tyttö lähetti minulle kuvia itsestään mustissa pitsirintaliiveissä. Hänellä oli suurimmat rinnat kaikista vuosikurssini tytöistä, joten tykkäsin siitä kovasti. Tuollaiset kuvat ovat suosikkejani, etenkin kun ne tulevat kysymättä ja ovat suunnattu vain minulle.”

Lue myös: Mitä seksiviestittely kertoo parisuhteestasi? Tutkijat paljastavat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat