Kuva: Fotolia

Fantasioivatko miehet naispuolisista ystävistään? Lue rehelliset vastaukset

12.09.2017 19:15 - Senja Rapila

Vaikka naiset ajattelevatkin voivansa olla miesten kanssa pelkkiä ystäviä, suuri todennäköisyys on, että mies on kuvitellut ystävänsä alasti ja sängyssä useita kertoja.

Miehet ovat itse paljastaneet Reddit-sivustolla sen, fantasioivatko he naispuolisten ystäviensä kanssa seksin harrastamisesta. Todella suuri osa miehistä myönsi rehellisesti, että he ovat kuvitelleet itsensä harrastamassa seksiä ystävänsä kanssa enemmän kuin kerran.

Voit lukea miesten kertomukset alapuolelta.

"Fantasioin läheisistä, viehättävistä naisystävistäni ja jos tilaisuus tulisi, panisin heti."

"Olen varmaan ajatellut jokaisen naispuolisen ystäväni panemista, oli hän läheinen tai ei. Jopa lääkärini ja terapeuttini; koska miksi ei, he ovat kuumia. Rehellisesti sanottuna, jos vietän enemmän kuin 10 minuuttia edes hieman viehättävän naisen seurassa, mietin miltä hän näyttää alasti ja olisiko hän hyvä sängyssä. En taistele sitä vastaan, se on vain luonnollista, kai."

"Panisin mitä tahansa, millä on pulssi."

"Jos pidät jotain viehättävänä, se on melko normaalia fantasioida heistä. Joten kyllä, jos miespuoliset ystäväsi pitävät sinua hyvännäköisenä, hän on todennäköisesti fantasioinut sinun panemisestasi."

"Me voimme olla ystäviä, ja vain ystäviä, naisen kanssa. Mutta meissä on vain muutamia, jotka eivät ole fantasioineet naispuolisista ystävistään seksuaalisesti. Olemme ihmisiä, kiimaisia ja useimmat naiset saavat joogahousut näyttämään h*lvetin hyviltä."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Hätkähdyttävän monet käyttävät deittisovelluksia vielä parisuhteessa - uusi tutkimus paljastaa

Lue myös: Oletko tietämättäsi "toinen nainen"? Tunnista hienovaraiset merkit

Kilpailut

Uusimmat