Kuva: Fotolia

Oletko tietämättäsi "toinen nainen"? Tunnista hienovaraiset merkit

09.09.2017 11:45 - Anna Hopi

Jos mies piilottelee puhelintaan sinulta, hälytyskellojen on syytä soida.

Harva nainen haluaa tietoisesti päätyä toisen naisen osaan, mutta joskus tällaisia ikäviä tilanteita tulee vastaan. Kun tapailet kiinnostavaa miestä, on tärkeää osata nähdä merkit ajoissa. Oletko sittenkin nainen, jota hän näkee vain kun kaipaa piristystä, seksiä ja ilonpitoa? Onko hänen syvin sitoutumisensa kuitenkin muualla?

Katso alta vihjeet, joiden perusteella voit päätellä jotain miehen kiinnotuksesta.

1. Hän ei koskaan vie sinua näkyvästi hienoille treffeille. Jos miehellä on jo elämässään puoliso, hän ei halua viedä sinua paikkoihin, joissa voi jäädä pettämisestään kiinni. Lisäksi, hän ei halua panostaa samalla tavalla sinuun, koska huomioi jo kotona odottavaa tyttöystävää/vaimoa.

2. Ette koskaan vietä yötä samassa sängyssä ja nuku yhdessä. Hänellä saattaa olla nukkumispeti toisaalla, ja sinun statuksesi voi olla pelkkä hauskanpitokaveri. Jos häntä odotetaan yöksi kotiin, hän ei voi jäädä reissulleen yöksi. Se herättäisi epäilyksiä kumppanissa.

3. Mies salailee puhelimensa viestejä ja piilottelee älypuhelintaan sinulta. Olisiko puhelimessa viestejä, joita hän ei halua sinun näkevän, esimerkiksi kuulumisia kyselevä tyttöystävä/vaimo? Tarkkaile, lähteekö mies aina kauemmaksi puhumaan puheluitaan.

4. Miehellä on aina "kiire" jonnekin tekemään jotain. Hän ei ole läsnä ja koet, että hänen ajatuksensa ovat aina toisaalla. Et saa kiinnitettyä hänen huomiotaan. Hän saattaa poistua nopeastikin seurastasi puhelun saatuaan. Voisiko olla niin, että hän suuntaa seikkailuidensa jälkeen perheensä pariin?

Lähde: Elite Daily.

Kumpi on pahempaa: henkinen vai fyysinen pettäminen? Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat