Kuva: Fotolia

"Mekkoihin kulutetuilla rahoilla ostaisi vuoden ruuat" - kaasot paljastavat häiden huonot puolet

18.09.2017 17:30 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kun joku on ollut morsiusneitona tai kaasona kerran, toinen saattaa olla jo kolmattatoista kertaa morsiamen oikeana kätenä.

Aina hääjuhlat eivät ole yhtä juhlaa, ainakaan kaasoille ja morsiamille. Olemme kuulleet useita tarinoita kauhumorsiamista, ja kaasot ovat kertoneet usein kokemuksistaan. Jälleen saamme lukea Elite Daily -julkaisun haastattelemien morsiusneitojen kauhutarinoita, jotka saavat meidät miettimään sitä, kannattaako edes parhaan ystävänsä oikeaksi kädeksi alkaa tulevissa häissä.

Voit lukea muutamat naisten kertomat tositarinat alapuolelta.

"Olimme nälissämme"

"Olen ollut morsiusneito kahdesti, ja rakastin sitä molemmilla kerroilla. Morsiamet olivat hyvin rauhallisia, eivätkä pyytäneet meiltä paljoa muuta kuin vain saapua paikalle. Hankkivat meille myös todella suloiset kiitoslahjat.

Yksi valitus minulla kuitenkin on morsiamesta, joka pyysi meidät paikalle puoli kymmeneltä aamulla hiusten- ja meikinlaittoon. Seremonia alkoi puoli viideltä päivällä. Hän hankki meille mimosa-drinkkejä, vihannesnaposteltavia ja sipsejä, mutta halusimme jotain oikeaa ruokaa, kuten voileipiä. Olimme kaikki nälissämme."

"Mekkoihin kulutetuilla rahoilla ruokkisi yhden perheen"

"Olen ollut morsiusneito jo kaksitoista kertaa ja kolmastoista on muutaman viikon päästä. Olen myös ollut best-woman kahdesti. Kaikki kokemukseni ovat olleet upeita, jos ei lueta mukaan ajoittaisia hikkakohtauksia ja idiootteja sukulaisia, jotka ovat yrittäneet tehdä tilaisuudesta vaikean.

Lisäksi minulla on vaatekaapissani osio pelkästään sellasille mekoille, joita en tule käyttämään enää koskaan. En kuitenkaan osaa luopua niistä. Jos laskisin niihin kulutetut rahat yhteen, olen varma, että sillä summalla ostaisi kolmannen maailman perheelle ruuat vuodeksi."

"Ei enää ikinä"

"Kallista. Olen ollut morsiusneito kolme kertaa, best-woman kerran ja kaaso kerran. Vaikka nautin siitä, se maksaa paljon aikaa ja rahaa. Olen tehnyt naimattomille ystävilleni selväksi, että olen saanut tarpeekseni hääjuhlien suunnitteluun osallistumisesta. Osallistun ja tuon lahjan, mutta en uhraa kuukausia elämästäni muiden häihin."

"Emme ole enää ystäviä"

"Olen ollut morsiusneitona kerran ja se oli täysi painajainen, ja superkallista. Kirsikkana kakun päällä, kun häät olivat ohi, olin käyttänyt miltei 1300 euroa morsiamen ja sulhasen kamoihin sekä juhlavalmisteluihin luottokortillani, morsian päätti laskuttaa baarissa ottamansa juomat minun huoneellani: juomien loppusumma oli yli 167 euroa!

Se on vain pieni osa siitä kauhusta, mitä koin häissä. Emme ole enää ystäviä, koska morsian on katastrofaalinen persoona. Ainakin hän saa nähdä kasvoni jokaisessa hääkuvassaan, aina kun hän katsoo niitä."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Tragikoomisesta hääkuvasta nettihitti - kaason osa ei ole aina helppo

Lue myös: "Kärsimme kamalista jalkakivuista" - Asiat, jotka jokainen kaaso toivoo morsiamen ottavan huomioon!

Lue myös: Morsian yllätti morsiusneitonsa totaalisesti - katso kuva suloisesta tempauksesta

Kilpailut

Uusimmat