Kuva: Fotolia

Tutkimus: Kaksi kolmesta naisesta haluaa tatuoidun miehen

24.09.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Type-deittipalvelun selvityksen mukaan erityisesti naiset toivovat kumppanillaan olevan tatuointeja.

Monella meistä on mielessämme jonkinlainen ihmistyyppi, joka meitä kiehtoo deittailu- ja parisuhdemielessä. Oli se sitten tummat piirteet, urheilullisuus, kirjaviisaus tai musiikillinen lahjakkuus, tietyt piirteet vetoavat tiettyihin ihmisiin muita enemmän kerta toisensa jälkeen.

Deittisovellus Type on selvittänyt, että erityisesti monella naisella on heikko kohta tatuoituihin miehiin. Peräti 64 prosenttia, eli noin kaksi kolmesta, tutkimuksen heteroseksuaalisista naisvastaajista haluaa erityisesti deittailla tatuoituja miehiä. Puolestaan 39 prosenttia heteromiehistä viehättyy erityisen paljon tatuoiduista naisista.

Tatuointi-innostus näkyy tutkimuksen mukaan myös homoseksuaaleilla miehillä ja naisilla. Heidänkin mielestään ”jonkin verran” tatuointeja on optimaalinen määrä mustetta iholla.

- Olemme yllättyneitä siitä, miten vahva tatuointitrendi on. Niin monet käyttäjistämme etsivät kumppania, jolla olisi vähän taidetta ihollaan. Se selkeästi kiihottaa sekä naisia että miehiä, kommentoi Type-deittipalvelun toimitusjohtaja Benno Spencer.

Lue myös: Nainen ei osaa piirtää, mutta tekee silti tatuointeja ammatikseen - katso kuvat luomuksista

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat