Kuva: Fotolia

10 järjetöntä asiaa, jotka eronnut ihminen tekee - kuulostaako tutulta?

28.09.2017 16:45 - Iiro Myllymäki

Eronneena tulee hairahduttua väärien ihmisten sänkyihin ja syötyä liian paljon lohturuokaa.

Ero muuttaa elämän monellakin tapaa. Paitsi että eron jälkeen käy läpi surun ja menetyksen tunteita, ero hyvin todennäköisesti laukaisee joitain todella erikoisia käytösmalleja. Eronneena sitä tulee tunnekuohuissa tehneeksi asioita, joita ei muuten kuvittelisikaan tekevänsä. Metro.co.uk-sivusto on listannut kymmenen järjetöntä asiaa, jotka monet eronneet päätyvät tekemään.

1. Harrastat seksiä jonkun epäsopivan tyypin kanssa

Hellyyden tarve ei lopu siinä vaiheessa kun parisuhde loppuu. Eronneena harkintakyky on sen verran sumentunut, että todennäköisesti päädyt harrastamaan seksiä jonkun aivan väärän tyypin kanssa. Oli se sitten pomosi, eksäsi tai limainen Tinder-matchisi, päädyt luultavasti lakanoihin sinulle hyvin epäsopivan ihmisen kanssa.

2. Ryyppäät oikein olan takaa

Olet eronnut, olet haavoittunut ja olet tunteidesi vietävissä. Mitä tapahtuu? Todennäköisesti lähdet hukuttamaan surujasi kosteisiin illanviettoihin ystäviesi kanssa tai sitten murehdit elämääsi viinipullon äärellä kalsarikännäillen. Muista kuitenkin: alkoholin voimaan ei kannata luottaa liikaa, sillä se ei ole mikään lopullinen ratkaisu mihinkään.

3. Teet outoja asioita ulkonäöllesi

Saatat yhtäkkiä haluta tehdä radikaalin muodonmuutoksen vaikkapa pätkäisemällä hiuksesi aivan uuteen uskoon.

4. Alat miettiä jokaista vastaantulevaa potentiaalisena kumppanina

Kun surun ja epätoivon vaihe on ohitettu, hormonit alkavat taas kunnolla hyrräämään. Tässä vaiheessa alat fantasioida todella monesta eri ihmisestä ja kuvitella itsesi heidän kanssaan yhteen.

5. Aloitat uuden oudon harrastuksen

Yhtäkkiä päätät, että olet aina halunnut aloittaa crossfit-harrastuksen tai laskuvarjohyppäämisen. Kokeilla toki kannattaa, mutta pysyviä harrastuksia näistä hetken mielijohteesta aloitetuista tekemisistä ei luultavasti tule.

6. Stalkkaat eksääsi sosiaalisessa mediassa

Tämä on erittäin yleinen synti. Varsinkin humalassa tuntuu siltä, että tämä on hyvä idea, mutta ei, se ei ole. Todennäköisesti törmäät eksäsi sometileillä kuviin ja päivityksiin, joita et olisi halunnut nähdä.

7. Syöt massiivisia määriä lohturuokaa

Surun tunteita voi hukuttaa juomisen lisäksi myös syömiseen. Mitä rasvaisempaa, epäterveellisempää ja kaduttavampaa, sen parempi.

8. Saat raivokohtauksia väärille ihmisille

Kun pinnasi on kireällä, saattavat tunteesi purskahtaa aivan väärissä tilanteissa väärille ihmisille. Säästä tunteenpurkauksesi vain lähimmille ystävillesi, niin säästyt paljolta pahalta.

9. Jokapäiväiset esineet saavat sinut tunteellisiksi

Pala saattaa nousta kurkkuun vaikka supermarketin sisustusosastolla. Ostat uuden säilytyslaatikon, mutta se vain muistuttaa sinua siitä, miten säilytyslaatikkoon ei enää laitetakaan ex-kumppanisi tavaroita. Kyllä, jo pelkkä säilytyslaatikko voi saada sinut tunteelliseksi.

10. Toistat kaikkia edellä mainittuja kohtia

Olisipa elämä niin helppoa, että aina oppisi virheistään. Eroprosessin aikana samat oudot asiat tulee usein tehtyä monta kertaa ennen kuin normaali elämä palaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että et ole yksin ja eroaminen saa muidenkin elämässä oudot voimat jylläämään.

Lue myös: Tuntuuko erosta selviytyminen vaikealta? 4 helppoa keinoa, jotka helpottavat oloa sydänsurun keskellä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat