Kuva: Fotolia

Onko rinnallasi todellinen ystävä? Merkit, joista tiedät

04.10.2017 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pienet teot kertovat suuresta rakkaudesta.

Ystävyys on yksi maailman tärkeimmistä asioista. Kun rinnalla on ystävä, ei koskaan tarvitse taistella yksin pahaa maailmaa vastaan.

Mutta mistä sitten tunnistaa sen oikean ystävän?

1. Hän kertoo sinulle aina totuuden

Ystävä on sellainen henkilö, joka ei valehtele. Jos olet tehnyt hänen mielestään huonon päätöksen, hän kyllä kertoo sen, vaikka hän sitten satuttaisikin sinua.

2. Hän puolustaa sinua aina

Ystävä on sellainen tyyppi, joka puolustaa sinua aina. Sillä ei ole väliä oletko aina välttämättä oikeassa, hän kuitenkin seisoo rinnallasi. Hän ei anna kenenkään kohdella sinua huonosti, missään tilanteessa.

3. Hänen kanssaan voit juhlia

Ystävä on sellainen, jonka kanssa voi juhlia, vaikka sitten aamuun asti. Hänen kanssaan ei tarvitse miettiä mitään, voi vain olla ja nauttia rennosta tunnelmasta.

4. Hän on sinua varten

Jos elämä potkii päähän, hän on se, jolle voi aina soittaa. Hän kuuntelee, tukee ja auttaa, eikä koskaan hylkää. Hänen edessään voit olla myös heikko ja epävarma.

5. Olette yhteydessä aina

Vaikka elämässä saattaa olla pitkiäkin aikoja, jolloin ette näe, olette silti yhteydessä. Soittelette ja viestittelette ja olette osa toistenne elämää. Sitten kun taas tapaatte, kaikki alkaa siitä mihin viimeksi jäi.

Lue myös: Onko ystävyytenne hiipumassa? 8 paljastavaa hälytysmerkkiä

Lue myös: Merkit siitä, että olette parhaan ystäväsi kanssa, kuin vanha aviopari - kuulostaako tutulta?

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat