Kuva: Fotolia

Onko seksielämäsi täydellistä? Merkit, joista tiedät olevasi onnekas

23.10.2017 22:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kun seksielämä on kunnossa, voi suhde muutenkin hyvin.

Seksi on olennainen osa parisuhdetta. Siitä syystä voikin päätellä jotain myös suhteesta, jos seksielämä on tyydyttävää.

Mutta mistä sitten tietää, että oma seksielämä on enemmän kuin hyvässä kunnossa? Thought Catalog listasi omille sivuilleen muutamia selkeitä merkkejä siitä, että seksi toimii. Miten on, kuulostaako tutulta?

1. Tunnet olosi seksikkääksi oman kumppanisi rinnalla. Sinusta tuntuu, että todellakin olet maailman seksikkäin olento, ainakin oman kumppanisi mielestä.

2. Seksi on teille molemmille tärkeä asia ja teette kaikkenne, jotta siitä ei tule pelkkää suorittamista. Se on usein spontaania ja jännittävää ja olettekin aina valmiita kokeilemaan jotain uutta.

3. Tunnette olonne toistenne seurassa aina täysin rentoutuneiksi. Mikään tilanne ei ole sellainen, että häpeä nostaisi päätään.

4. Pidätte molemmat huolen siitä, että kumppani nauttii. Seksinne päättyykin aina siihen, että molemmat todella ovat saaneet haluamansa.

5. Te puhutte avoimesti siitä, mitä haluatte. Teille haaveiden kertominen on arkipäivää.

6. Olette molemmat todella innokkaita ja siksi seksiä harrastetaan paljon.

7. Teidän seksinne ei koskaan ole tylsää. Olette aina valmiita kokeilemaan uusia juttuja ja kotonanne onkin kasa erilaisia seksileluja, joita kokeilette mielellänne.

8. Elätte hetkessä ettekä kiirehdi seksinkään kanssa. Vietätte sängyssä niin paljon aikaa kuin vain haluatte.

9. Osaatte puhua tuhmia ja tiedätte myös, miten toisen saa syttymään. Teille esileikki on hauskaa puuhaa, joka piristää tylsää työpäivää.

10. Te ette voi valittaa mistään seksisuhteenne osa-alueesta. Olette molemmat kaikin puolin hyvin tyytyväisiä ja se näkyy.

Lue myös: "Miksi emme enää harrasta seksiä?" - avioliitossa elävät avautuivat suhteestaan

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat