Kuva: Fotolia

Herkut, eläinten parittelu... - Oudotkin asiat, jotka saavat miltei jokaisen kiihottumaan

25.10.2017 23:15 - Senja Rapila

Jos ihminen näkee, kuinka koira nylkyttää toista koirapuistossa, saattaa sekin saada paikat kihelmöimään. Outoa, eikö?

Olemassa on monia outoja asioita, jotka saattavat saada ihmiset kiihottumaan. On listattu erikoisia seksifetissejä, joiden joukosta löytyvät muun muassa patsaat, pehmoeläimet ja monia muita. Pääset tutustumaan niihin täältä.

Nyt on listattu kuusi asiaa, jotka varsinkin voivat saada henkilön kuin henkilön kiihottumaan. Nämä tilanteet saattavat löytyä arjen keskeltä, ja johtaa kuumentuneisiin petipuuhiin.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston listaamat asiat alapuolelta.

1. Paljastavat vaatteet

Varsinkin alusvaatteet, jotka vilauttavat vähän kumppanille, tekevät ihmisistä kiimaisia. Esimerkiksi paljastavat rintaliivit tai alaosa, joka ei peitä häpyhuulia, ovat hyvin vietteleviä, asiantuntijat vinkkaavat.

Lisäksi punainen väri on yhdistetty seksiin ja kiihottumiseen, niin miesten kuin naistenkin keskuudessa.

2. Suru

Se saattaa kuulostaa kummalliselta, mutta se on hyvin yleistä. Surulla ja seksuaalisuudella on hyvin läheinen suhde. Usein surun aikoina henkilö hakee turvaa toisista. Tämä turva muuttuu usein joksikin seksuaaliseksi, asiantuntijat kertovat.

Seksuaalisen kiihottumisen sijainti on aivolohkoissa mielenkiintoisen lähellä esimerkiksi pelon, paniikin ja surun pisteitä, joka tekee helpoksi yhdestä toiseen siirtymän.

3. Riitely

Jos löydät itsesi keskeltä kuumuvaa riitaa, saatat huomata kiihottuvasi samalla. Riita kohottaa testosteronitasoja, verenpainetta ja varauksellisuutta. Hieman samalla tavalla kun pelossa ja paniikissa, ruumiinlämpösi nousee pilviin, kätesi hikoilevat ja tunnet jokaisen pienen kosketuksen huomattavasti herkemmin.

4. Herkut

Herkuttelu voi todellakin saada sinut kiihottumaan. Varsinkin roskaruoka hyväilee mielihyväkeskusta, joka voi saada henkilön tuntemaan kihelmöintiä kropassaan. Esimerkiksi jäätelö ja suklaa vapauttavat eniten mielihyvähormoneja, joka edesauttaa kiihottumista.

Ruuan - kuten mansikoiden, kermavaahdon tai suklaan - kanssa leikkiminen seksin aikana voi kuumentaa tunnelmaa entisestään.

5. Kauhuelokuvat

Kauhuelokuvan valinta treffi-iltaan on loistava ajatus, nimittäin se nostaa adrenaliinia, joka puolestaan saa tunteesi kuumumaan kumppaniasi kohtaan. Tässä tilanteessa tutkimusten mukaan kroppasi nimittäin kuvittelee, että kumppanisi saa sydämesi hakkaamaan, vaikka todellisuudessa se onkin kauhuelokuvassa nähty kohtaus. 

6. Itse aktin todistaminen

Oli kyse ihmisistä tai eläimistä, mikäli ihmiset näkevät jonkun toisen itse aktissa, se todistetusti kiihottaa ihmisiä. Ehkä satut näkemään, kuinka koira nylkyttää toista koirapuistossa tai kuinka elokuvassa on tyylikäs seksikohtaus. Vaikka ihmiset eivät kiihotu itse eläinten parittelusta, se saa heidät ajattelemaan seksiä, mitä he itse harrastaisivat kumppaninsa kanssa.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Ei ole kumppanisi velvollisuus saada sinua kiihottumaan - 6 vinkkiä, joilla saat itsesi kuumaksi

Lue myös: Tutkimus selvitti epäseksuaaliset asiat, jotka kiihottavat ihmisiä - yllättääkö?

Kilpailut

Uusimmat