Kuva: Fotolia

Kaipaatko tajunnanräjäyttävää seksiä? Yksinkertaiset keinot, joilla saat sitä

30.10.2017 19:30 - Anna Hopi

Tutkimuksen mukaan nainen nauttii seksistä enemmän, jos seksin aikana suudellaan paljon.

Shape-sivusto kertoo tutkimuksesta, jossa naisilta tiedusteltiin, mitkä asiat todella tekevät seksikokemuksesta unohtumattoman. Tutkimuksen avulla selvisi, että neljä asiaa voivat parantaa huomattavasti seksielämää.

Ole pomo

Valitse asento, joka stimuloi itsestään erogeenisia alueitasi. Asento, jossa nainen on päällä kiihottaa paitsi emätintä, myös klitorista, joka autat itseäsi käsipelillä. Tuossa asennossa olet kontrollissa ja määräät yhdynnän tahdin ja intensiteetin.

Anna ohjeita kumppanille

Kertomalla suoraan kumppanille omista toiveista ja tarpeista hän osaa paremmin viedä sinut maaliin. Tutkimuksen mukaan suora kommunikaatio kumppanin kanssa lisää orgasmin mahdollisuutta. Seksihalut ja mieltymykset voivat vaihdella päivän mukaan - päivittämällä päivittäin omia intohimoja kumppanille hän voi todella antaa sinulle sitä, mitä kulloinkin haluat.

(kuva: Fotolia)

Pussaile kuin kuherrusvaiheessa

Syvällinen suutelu saa naisen todennäköisemmin nautinnon huipulle. Suudelma on intiimiyden ja intohimon merkki - ja johtaa parempaan seksikokemukseen. Suu, huulet ja kieli ovat erogeenisia alueita, ja niiden stimuloiminen kiihottaa yleensä molempia seksin osapuolia.

Tee nautinnosta tärkein asia

Haluat tietenkin, että kumppanisi nauttii seksistä. Älä kuitenkaan unohda itseäsi. Naisen orgasmeista kertoo myös se, miten usein hän saa kumppaniltaan suuseksiä. Suuseksi tuo läheisyyttä seksiin ja vie eroottisen petileikin seuraavalle tasolle. Siltikin vain puolet pareista kertoo suuseksin olevan osa heidän päivärutiiniaan. Naisen voi olla helpompi keskittyä omaan nautintoonsa, kun hän voi antautua siihen, että kumppani tyydyttää hänet.

Lue myös: Lääkäri varoittaa naisia uudesta seksitrendistä: "Voi tehdä vahinkoa"

Lähde: Shape.

Kilpailut

Uusimmat