Kuva: Fotolia

Onko kumppanisi vihainen sinulle? Hienovaraiset merkit, joista tiedät

02.11.2017 18:45 - Senja Rapila

Kaikki eivät välttämättä huomaa hienovaraisia merkkejä, jotka kertovat toisen olevan vihainen.

Koska kaikki eivät ole ajatustenlukijoita, on asiantuntija listannut selvät merkit siitä, mistä tietää kumppanin - tai miksei jonkun muunkin - olevan vihainen sinulle. Nämä merkit pätevät viestitellessä. Voit lukea Elite Daily -julkaisun listaamat asiat alapuolelta.

1. Hän ei enää vastaa sinulle nopeasti

Vaikka olisitkin aiemmin saanut kumppaniltasi reippaasti viestejä, jos hän suuttuu sinulle, lopettaa hän myös viesteihin vastaamisen jopa kokonaan. Toisaalta jos hän vastaa, siinä saattaa kestää hetki, jos hän haluaa ensin koota hermojaan, saadakseen kirjoitettua viestiin jotain fiksua.

2. Hän ei laita enää hymiöitä

Yksinkertainen merkki siitä, mikäli kumppanisi on suuttunut sinulle. Tosin, silloin jos kumppani ei käytä koskaan hymiöitä, ei tämä vaikuta suuttuessa. Tai ehkä hän sitten suuttuessaan laittaa hymiöitä, koska hän ei sitä normaalisti tee?

3. Tekstiviestit lyhenevät radikaalisti

Jos rupattelua rakastava kumppanisi hiljenee yhtäkkiä ja laittaa vain lyhyitä vastauksia, eikä kysele mitään, on se selkeä merkki siitä, että hän on suuttunut sinulle. Yleisimpiä vastauksia ovat "kyllä", "ei" ja "en tiedä".

4. "Voimmeko puhua myöhemmin"

Tämä antaa kummpanillesi tilaa hengitellä rauhassa, sillä hän ei todennäköisesti halua raivostua sinulle tekstiviestien välityksellä, vaan haluaa miettiä rauhassa sen, mitä haluaa sanoa sinulle.

5. Hänen viestinsä muuttuvat oudon virallisiksi

Jos kumppanillasi tulee yleensä kirjoitusvirheitä, ja hän kirjoittaa puhekielellä, yhtäkkinen kirjoitustyylin vaihdos kertoo sen, että nyt jokin on vialla. Ja yleensä se tarkoittaa sitä, että hän on suuttunut jostain asiasta ja yrittää saada tilaa itselleen. Silloin sitä kannattaa antaa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Syyt, jotka saavat ihmiset rakastumaan kumppaneihinsa uudelleen ja uudelleen

Lue myös: 7 asiaa, jotka ovat tuttuja jokaiselle kosintaa odottavalle

Lue myös: Miksi haluan katsella, kun kumppani masturboi? Naiset kertovat

Kilpailut

Uusimmat