Kuva: Fotolia

Miksi haluan katsella, kun kumppani masturboi? Naiset kertovat

31.10.2017 21:15 - Reija Saarinen

Myös naiset nauttivat siitä, jos he saavat olla osa kumppaninsa itsetyydytyshetkeä.

Itsetyydytys on monelle se hetki, kun hommasta nautitaan yksin. Se voi myös olla kuitenkin todella intiimi ja kiihottava kokemus, jos sen tekee yhdessä kumppanin kanssa.

Cosmopolitanin mukaan myös naiset nauttivat paljon siitä, kun he saavat katsella kumppaninsa touhuja. Mutta miksi? Sen voit lukea alta.

"Se on yksi lempiasioistani. Mikään ei sytytyä minua yhtä tehokkaasti, kuin se, että näen kumppanini masturboivan ja laukeavan. Minusta se vain on todella kuumaa."

"Rakastan sitä. Se on intiimiä, mutta ilman kosketusta."

"Minusta on vain todella seksikästä katsella, kun hän leikkii itsensä kanssa. Minusta siinä on paljon myös emotionaalista yhteyttä."

"Siihen on kaksi syytä: ensinnäkin haluan nähdä mitä mies tekee, jotta voin opetella itse paremmaksi. Tämän lisäksi laukeaminen on minusta todella kiihottavaa katseltavaa."

"Minusta se on tavallaan opettavaista. Saan nähdä, mikä sytyttää mieheni ja voin ottaa siitä opiksi."

"Minusta se on vain suunnattoman seksikästä. Etenkin se hetki ennen laukeamista on ihanaa katseltavaa. En osaa sanoa miksi, mutta se saa minut syttymään joka kerta."

"Minusta miehen masturboinnin katsominen on yksi maailman seksikkäimmistä asioista. Minusta on kiinnostavaa tutkailla tekniikoita sekä nähdä, mitä mies syttyy. Myös ääntely kuuluu asiaan ja on minusta suunnattoman kiihottavaa."

"Itse rakastan oman kumppanini katsomista. Se on kuuminta, mitä hän voi tehdä."

Lue myös: Päivittäinen masturbointi kannattaa! 5 mittavaa terveyshyötyä

Lue myös: Miten usein naiset masturboivat? Kysely selvitti

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat