Kuva: Fotolia

Entistä parempaa seksiä parisuhteessa - katso vinkit, joiden avulla onnistut

02.01.2018 19:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tärkeintä kaikessa on puhuminen.

Seksielämä kokee jokaisessa suhteessa muutoksia. Pitkän liiton jälkeen seksikertojen määrä vähenee ja hommasta saattaa tulla omalla tavallaan rutiinia.

Jos kuitenkin haluaa tehdä muutoksia ja saada seksielämän jälleen kuntoon, kannattaa muistaa avata suunsa. Puhuminen on nimittäin avain siihen, että petipuuhat toimivat.

Jos siis haluat muuttaa joitain seikkoja omassa suhteessasi, ota haltuun seuraavat vinkit.

1. Puhukaa siitä, onko seksielämässänne kaikki kunnossa, vai onko kenties olemassa jokin asia, joka painaa mieltä. Avoimuus siinä, millaisia toiveita kullakin on, auttaa parantamaan seksielämää.

2. Miettikää miten voitte yhdessä parantaa kommunikaatiota sekä seksielämäänne. Miettikää mitä haluatte ja miten voitte siihen yhdessä päästä.

3. Puhukaa toiveistanne ennen kuin suuntaatte sänkyyn. Jos haluat hellää rakastelua, sano se. Kun toinen tietää mitä toisella on milloinkin mielessä, on homma helpompi hoitaa.

4. Puhumista ei saa unohtaa myöskään seksin aikana. Kerro mikä tuntuu hyvältä tai mitä haluat kumppanisi tekevän. Kukaan ei osaa lukea toisen ajatuksia, joten kommunikointi on kaikki kaikessa.

5. Keskittykää enemmän myös esileikkiin. Kokeilkaa uusia juttuja ja tehkää nautinnostanne vieläkin pidempi ja intensiivisempi kunnon esileikin avulla.

6. Kertokaa avoimesti omista fantasioistanne ja olkaa valmiita myös kokeilemaan niitä.

7. Masturbointi on oiva tapa tutustua omaan seksuaalisuuteen. Siksi sitä ei saa unohtaa edes parisuhteessa. Kun tutustut itseesi ja opit ymmärtämään itseäsi, osaat myös kertoa toiveistasi paremmin.

8. Ottakaa myös lelut haltuun. Käykää yhdessä leluostoksilla ja kokeilkaa ennakkoluulottomasti erilaisia vempaimia. Muistakaa, että homman pitää olla hauskaa.

9. Kokeilkaa rohkeasti uusia paikkoja ja asentoja. Heittäytykää lemmen vietäviksi erilaisissa paikoissa.

10. Muistakaa pitää homma hauskana. Jos seksistä ei tee liian vakavaa, siitä ei myöskään tule sellaista. Hassutelkaa, nauttikaa ja tutustukaa toisiinne. Seksi saa olla myös hauskaa ja sen aikana voi myös nauraa.

Lue myös: Eikö seksi houkuta? 7 yleistä syytä, jotka voivat viedä halut kokonaan

Lue myös: Uskomukset uusiksi - moni nainen haluaa enemmän seksiä kuin heidän kumppaninsa

Lähde: LovePanky

Kilpailut

Uusimmat