Kuva: Pixabay

Mitä seksiasentoja ihmiset jännittävät eniten? Tutkimus paljastaa

13.01.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Muun muassa 69-asennon kokeileminen seisaaltaan aiheuttaa jännitystä sekä miehissä että naisissa.

Seksi voi olla jännittävää hyvässä mielessä, mutta myös ikävämmässä mielessä. Joskus seksi saattaa aiheuttaa suoranaista hermostuneisuutta etenkin jos petipuuhiin ryhtyy uuden ihmisen kanssa tai kokeilee uusia asentoja. Superdrug-sivusto kyseli 1000 ihmiseltä Yhdysvalloissa ja Euroopassa, miten he asennoituvat seksiin ja mitkä asiat saavat heidän olonsa hermostuneeksi seksin harrastamisen suhteen.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että tietyt seksiasennot aiheuttavat ihmisissä eniten hermostuneisuutta miehen ja naisen välisessä seksissä. 56,8 prosenttia naisvastaajista ja 42,7 prosenttia miesvastaajista myönsi jännittävänsä 69-asennon kokeilemista seisaaltaan. Muutenkin seksin harrastaminen seisoen aiheuttaa jännitystä, sillä naisista 16,6 prosenttia myönsi tämän jännittävän.

Naisista 54,6 prosenttia myönsi, että ajatus anaaliseksin kokeilemisesta aiheuttaa heissä jännitystä. Miehistä vastaava lukema oli 30,5 prosenttia. Myös kottikärryasento jännittää monia. Tässä asennossa mies ottaa naisen takaapäin siten, että nainen kannattelee kehonsa painoa toisella kyynärvarrella ja nostaa toisen jalkansa ilmaan samalla kun mies on tarttuneena naista lanteista. 24,8 prosenttia naisista kertoi jännittävänsä tätä asentoa, kun taas miehistä osuus oli 16 prosenttia.

Kannattaa muistaa, että mitään seksiasentoja ei ole pakko kokeilla, jos se ei itsestä tunnu luontevalta. Lopulta seksissä on tärkeämpiäkin aspekteja kuin mahdollisimman akrobaattisten asentojen kokeilu.

Lue myös: Entistä parempaa seksiä parisuhteessa - katso vinkit, joiden avulla onnistut

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat