Kuva: Pixabay

Seksigurun neuvot kiihkeämpään seksielämään - ota haltuun jo tänään

16.01.2018 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kun itselleen antaa muun muassa luvan kokeilla jotain uutta, saattaa seksielämä kokea suurenkin muutoksen.

Seksi on olennainen osa parisuhdetta. Pitkässä suhteessa kuitenkin käy niin, että jossain vaiheessa seksi arkipäiväistyy ja samalla seksikertojen määrä vähenee.

Onneksi jokainen voi kuitenkin tehdä oman osansa, jotta oman suhteen seksielämä pysyy vireänä ja tyydyttävänä.

Mirror-lehdessä eräs seksiguru, Pam Spurr kertoi omat vinkkinsä siihen, miten kuka tahansa voi saada oman suhteensa seksielämän entistä kiihkeämmäksi. Tässä onkin muutamia vinkkejä, joista kannattaa ottaa opiksi.

1. Ottakaa aikaa seksille, ja pitäkää myös huoli siitä, että kun aikaa on, myös teette jotain yhdessä. Aina homman ei tarvitse edetä yhdyntään saakka, mutta voitte esimerkiksi hieroa toisianne tai vain olla lähekkäin ja suukotella.

2. Rakentakaa seksuaalista jännitettä välillenne uudelleen. Lähettäkää flirttailevia tekstiviestejä kesken työpäivän tai lähettää vihjailevia kuvia. Kaikki tämä saa aistit heräämään ja kiihkon nousemaan.

3. Kokeilkaa rohkeasti uusia asioita. Ottakaa mukaan leluja ja antakaa toisillenne lupa kokeilla, jopa hämmentyä.

4. Kiusoitelkaa toisianne ja ottakaa kunnolla aikaa myös esileikille. Se on paras tapa nostaa tunnelmaa.

5. Puhukaa, myös kesken toiminnan. Kertokaa avoimesti mikä sytyttää ja mikä tuntuu hyvältä. Kun toinen tietää mistä oma kumppani pitää, on hyvän seksielämän rakentaminen huomattavasti helpompaa.

6. Kokeilkaa uutta. On selvää, että liian rutiininomainen seksi ei välttämättä aina innosta. Kokeilkaa uusia paikkoja ja ottakaa ilo irti pikaisista seksisessioista.

7. Kokeilkaa joskus roolileikkiä. Olkaa kuin toisillenne vieraita ja eläytykää villiin, tuntemattomien väliseen seksiin.

8. Harrastakaa seksiä myös suihkussa tai saunassa. Liian usein homma jää hoidettavaksi siellä makuuhuoneen pimeässä sängyssä. On ihan hyvä toisinaan villiintyä vaikka olohuoneen sohvalla.

Usein mietitään myös sitä, miten pitkään seksisessio keskimäärin kestää? Tähän on löytänyt vastauksen eräs tutkimus ja sen tuloksiin pääset tutustumaan täällä.

Lue myös: "Miksi emme enää harrasta seksiä?" - avioliitossa elävät avautuivat suhteestaan

Lue myös: Nainen, liiallinen seksi saattaa vahingoittaa kehoasi - katso miten

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat